Tabu
FASHION

Style icons: anii 70

Pentru că vestimentația anilor 70 face parte din tendințele cheie ale acestui sezon, vrem să va oferim mai mult decât inspirația oferită de designeri și de moda străzii: style-icon-uri ale acelei perioade, din a căror atitudine și stil vă puteți inspira atunci când doriți să creați o ținută de inspirație 70’s.

1. Farrah Fawcett, prin rolul său din filmul Charlie’s Angels a lansat o nouă modă, coafura sa fiind ulterior copiată de fiecare “american girl”. Serialul s-a difuzat din 1976 până în 1980 și a transformat-o pe Farah în style icon internațional. Stilul său vestimentar de zi cu zi era confortabil și simplu: jeanși evazați și pulovere supradimensionate.

http://www.hellomagazine.com

2. Bianca Jagger a transformat Studio 54 din New York în cel mai hot club al orașului, apărând în 1977, la sărbătorirea zilei sale de naștere, călare pe un cal alb. Stilul său vestimentar a fost unul exotic, îndrăzneț, glamour, purtand la nunta sa cu Mick un constum alb YSL, apariție ce a rămas în istorie.

http://www.exudemagazine.com

3. Liza Minnelli– a transformat look-ul din rolul său în filmul Cabaret într-unul permanent: o coafură bob, gene incredibil de lungi și machiaj negru intens pentru ochi, la care a adăugat rochii elegante, create de bunul său prieten, Halston. Artista a primit și un Oscar pentru cea mai buna interpretare intr-un rol feminin pentru rolul său din Cabaret.

http://dedica.la

Care dintre cele trei dive va inspira cel mai mult?

Text: Ioana Bora

ARTICOLE SIMILARE

Accesoriul de păr preferat de românce în anii ’90 revine la modă în 2018

Andreea Damian

Cele 10 principii în îmbrăcăminte ale lui Coco Chanel

Tabu Tabu

Chanel lansează colecţia de genţi Boy Chanel

realitatea

Tendințele costumelor de Halloween 2022 pe care le vei vedea peste tot

Andreea Damian

Monica Belluci, imaginea Dolce&Gabbana

realitatea

Andreea Nicolescu la V for Vintage!

realitatea

3 comentarii

Scrie un comentariu