Tabu
LIFE & LOVE

BERLUSCONI se insoara cu o fata mai tanara cu 49 de ani! FOTO cu romancele care i-au trecut prin pat

În ultimii ani, numele mai multor românce frumoase, printre care Florina Marincea, Ioana Vişan sau Claudia Amarghioalei, au apărut în scandalul sexual al lui Silvio Berlusconi (76 de ani), ca presupuse amante ale politicianului. Însă cu toate acestea, se pare că ele nu au reuşit să îi sucească minţile fostului premier italian şi au pierdut teren în faţa unei italience de 27 de ani.

Chiar dacă nu s-a despărţit în mod oficial de a doua soţie, Veronica Lario, Berlusconi a anunţat ieri, în- tr-un interviu la unul din posturile lui de televiziune, că s-a logodit cu prezentatoarea de televiziune Francesca Pascale, care e cu 49 de ani mai tânără.

“Este oficial, m-am logodit cu Francesca Pascale şi, în sfârşit, nu mă mai simt singur. Este o diferenţă de vârstă de 49 de ani între noi. Ea este o fată frumoasă şi chiar şi mai frumoasă interior, cu principii morale solide. Este foarte apropiată de mine, mă iubeşte, iar eu simt acelaşi lucru”, a spus mogulul, precizând că Francesca este bună prietenă cu fiica lui, Marina. Deşi prezentatoarea i-ar putea fi chiar şi nepoată politicianului, având în vedere diferenţa mare de vârstă, cei doi au planuri serioase de nuntă.

Mai mult: Se însoară cu o italiancă de 27 de ani – Stiri externe | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Cele două mituri stupide despre corpurile femeilor pe care le-am învățat din filme

realitatea

GABRIELA CRISTEA intrebata in direct: “Sunteti amanta sotului meu?”

Cel mai narcisist semn zodiacal. Este deosebit de obsedat de propria persoană

Andreea Damian

Durata sărutului perfect, potrivit oamenilor de știință

Andreea Damian

Cele mai loiale zodii într-o relație. Nu te vor dezamăgi niciodată!

Andreea Damian

Sex, obsesie, bizar, tabu….normal?!

realitatea

Scrie un comentariu