Tabu
lifestyle

CE frumoasa e IUBITA lui IANTU! Uite FOTO!

Virgil Iantu e foarte discret cand vine vorba de viata sa de familie. Tocmai de aceea, in afara de faptul ca a anuntat ca a devenit tatic, Virgil nu s-a mandrit pana acum cu jumatatea lui, cea alaturi de care are o relatie frumoasa si solida de aproape 10 ani.
Intrebat de ce nu s-a casatorit pana acum, prezentatorul a spus ca “nu a fost sa fie”, insa faptul ca nu sunt uniti in fata legii nu ii impiedica pe el si pe Roxana sa traiasca fericiti alaturi de comoara lor, micuta Jasmina.
In ceea ce priveste secretul relatiei lor, prezentatorul spune ca aceasta dureaza de atat de mult timp datorita comunicarii dintre el si frumoasa Roxana: “Suntem amandoi foarte relaxati, avem o comunicare foarte buna. Roxana stie ca-mi place sa ies cu prietenii, iar eu nu am probleme cand ea vrea sa plece cu o prietena pe undeva, sa se destinda”, a spus Iantu, conform perfecte.ro.
Cei doi s-au cunoscut in timpul filmarilor pentru emisiunea “Vrei sa fii miliardar?”, s-au indragostit si cu timpul au devenit un cuplu, chiar daca la acea vreme Roxana era casatorita. Ea a divortat de sot si, imediat dupa pronuntarea sentintei, s-a mutat in apartamentul lui Virgil.

ARTICOLE SIMILARE

Campioana olimpica Gabby Douglas, in mijlocul unui scandal RASIST

CANTAREATA romanca insarcinata! FOTO!

Goran Bregovic Wedding and Funeral Orchestra

realitatea

Guano Apes în România

realitatea

CARMEN NEGOITA A LUAT LECTII DE SURF SI A URCAT PE CEL MAI INALT VULCAN DIN PANAMA!

Uite cum a slabit Claudia ex-Sexxy 12 kilograme: “Acum pentru mine baza e dulcele”

Scrie un comentariu