Tabu
CULTURE

CONCURENTUL care a vrut sa bata juratii la “Romanii au talent”!

FLORIN TEODOR JELEZOGLU, 37 ani, a avut un diferend cu Mihai Petre si in sezonul trecut. Bărbatul părea să fi venit de această dată cu intenţii paşnice, însă a fost suficient să-l audă vorbind pe Mihai Petre, după dansul său, pentru a ‘lua foc’. Florin l-a provocat pe Mihai Petre să vină pe scenă pentru a-i demonstra că poate dansa mai bine ca el.
“Îmi arătaţi ce ştiţi, eu încerc să fac la fel şi dacă nu pot, aveţi dreptate. E singura soluţie, altfel înseamnă că aveţi ceva cu mine”, a spus concurentul.
“Eu n-am venit aici ca să te învăţ să dansezi. (…) Vrei să spun care e marea ta problemă? Orgoliul ăsta prostesc şi personalitatea ta”, a replicat Mihai Petre.
Când totul părea să se liniştească, concurentul s-a enervat şi mai tare când a aflat că şi Andi Moisescu votează pentru eliminarea sa.
“De ce spuneţi nu? Vreau un argument”, i-a spus dansatorul lui Andi. “Nu mi-a plăcut, pur şi simplu”, a fost replica realizatorului de la Apropo TV.
“Asta e bătaie de joc, e zero, n-ai niciun argument”, a ‘explodat’ Florin Teodor. “V-aţi dat arama pe faţă, dacă zice unul ceva, restul sunteţi măgăruşi”, a continuat concurentul.
Mai mult, dansatorul s-a luat şi de Smiley în culise, atacând felul în care s-a afirmat trupa Simplu, cea care l-a lansat pe îndrăgitul cântăreţ.
O alta concurenta, Marcela Antonie a declarat textual membrilor juriului: “Veti ochii ca cafeaua si va frecati ca nesul!”.

Mai mult: ROMÂNII AU TALENT. MIHAI PETRE şi ANDI MOISESCU, criticaţi DUR de un CONCURENT: “V-aţi dat arama pe faţă, asta e BĂTAIE DE JOC” – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Untold 2023. Lista completă a artiștilor care vor urca pe cele opt scene ale festivalului 

Andreea Damian

Muzeul Țăranului Român | Sărbătoarea Floriilor

Ciocîrlan

Billie Marten: depresia m-a făcut să compun cel mai fericit cântec pop

realitatea

Massive Attack revin in Romania – Arenele Romane, 21 iunie 2018

Dora Constantinovici

Creșterea nivelului mării ar putea să disloce până la 187 de milioane de oameni

Andreea Damian

Pe unde petrecem de Halloween?

realitatea

Scrie un comentariu