Tabu
lifestyle

VELEA – ANTONIA: prima criza de gelozie

Antonia si Alex Velea au decis sa dea pe fata relatia. Cei doi au venit din nou impreuna la un eveniment, de data aceasta pentru a sustine fiecare cate un recital. Cei doi nu s-au mai ferit sa-si arate sentimentele.
Vineri seara, Sibiul a organizat Miss Models International, eveniment in cadrul caruia au fost invitati Alex Velea si Antonia sa sustina fiecare cate un recital.
De aceasta data, “semnalele” dintre ei pareau mai vizbile ca niciodata. Pe langa faptul ca Alex a adus-o in discutie de mai multe ori in timpul recitalului sau si nu si-a dezlipt privirea de ea, in momentul cand Antonia dansa pe scena, cei doi pareau sa aiba inca un lucru in comun. Se pare ca ambii au renuntat la verighete cu mult timp inainte ca sa divorteze de parteneri, iar acum le-au inlocuit cu acestea bijuterii cu cap de mort, care cel mai probabil au o semnificatie si o legatura puternica pentru cei doi.Mult mai evidente erau si piesele pe care atat Antonia cat si Velea le-a interpretat pe scena, intr-adevar din repertoriul lor, dar pe care nu le fredoneaza prea des si care pot fi usor considerate ca adevarate declaratii de dragoste.

Pe langa acestea, exista si zvonuri ca cei doi se comporta deja ca un adevarat cuplu cu state vechi si cu probleme conjungale. Imediat dupa terminarea evenimentului, au si aparut zvonuri prin Sibiu cum ca cei doi ar fi avut o asa zisa disputa conjugala, scrie www.cancan.ro. Conform surselor noastre, o data ajunsi la hotel, sub efectul mai multor pahare de rachiu, Alex Velea a inceput sa-i reproseze violent Antoniei vrute si nevrute, dar mai ales faptul ca el se sacrifica cel mai mult in relatia asta, iar ea nu stie sa aprecieze.

ARTICOLE SIMILARE

Replici memorabile de la Globurile de Aur 2012

realitatea

ANDREEA BALAN seduce aproape goala – FOTO

Doi prezentatori romani concediati rapid!

Spectacolele Le Crazy, inspiratie pentru cei mai mari artisti ai lumii!

Charlie Sheen nu divorțează

realitatea

Sexy-violatoarea din Tulcea visa să ajungă celebră!

Scrie un comentariu