Tabu
lifestyle

Fiul Marinei Almăşan, bătut măr în Turcia! A intrerupt o partida de sex

Marina Almăşan i-a trimis pe Victoraşi în staţiunea turcă Kemer, alaturi de Dragoş, cel mai bun prieten al acestuia. Cum Marina bănuia că nu se va descurca singură cu doi adolescenţi rebeli, aceasta i-a cumpărat bilet şi mătuşii Ana. Pe scurt, se anunţa o vacanţă de vis, într- un colţ de rai, plimbări cu skijetul, parasailing, ski nautic, sporturi de uscat, băi turceşti, masaj oriental, plus un meniu all-inclusive într-un club exclusivist.

Totul a mers ca pe roate, fără mari nemulţumiri sau incidente mărunte, inerente, de altfel, în orice concediu. Până în penultima zi, când cei doi băieţi au fost implicaţi într-un scandal de pomină.

Cum se plimbau ei aşa, pe înserat, pe aleile clubului, Victoraş şi Dragoş au auzit la un moment dat ţipetele unei femei, care răzbăteau dintr-un bungalow.
Cei doi prieteni s-au apropiat de fereastră, căznindu-se să desluşească, prin geam, ce se întâmplă.
Ei nu şi-au dat seama că, de fapt, turista tipa de plăcere, fiind în pat cu iubitul ei turc.

Crezând că au fost filmaţi de musafirii nepoftiţi cu telefonul mobil, turcul şi-a tras iute o pereche de nădragi pe el şi i-a alergat pe Victoraş şi pe Dragoş prin toată staţiunea.

almasan 1

La un moment dat, fiul Marinei, mai pacifist de fel, s-a oprit şi a încercat să-i explice acestuia cum au stat, de fapt, lucrurile. Deloc amator de conversaţie, bărbatul i-a aplicat puştiului câţiva pumni în burtă, dar şi în faţă, apoi a alertat jandarmii din zonă.

“A doua zi, în zori, am alertat conducerea hotelului, însă aceasta a ridicat din umeri, dând de înţeles că în Turcia fiecare îşi cam face legea lui şi că să zicem mersi că nu s-au trezit copiii cu un cuţit în burtă”, a povestit Marina Almăşan pentru Libertatea.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Adelina Pestritu – cura de slabire rapida!

Tabu de septembrie – INNA

realitatea

INNA – scene fierbinti cu fostul iubit al Madonnei (FOTO)

Viața lui Oprah Winfrey, transformată în film

realitatea

ANDA ADAM despre BIANCA DRAGUSANU in Tabu! Ce zice BOTE despre ANDA vs. BIANCA!

Uraganul Sandy: Romanca eroina in SUA, felicitata de Obama

Scrie un comentariu