Home > Agenda > stiri > ANDA ADAM despre BIANCA DRAGUSANU in Tabu! Ce zice BOTE despre ANDA vs. BIANCA!

ANDA ADAM despre BIANCA DRAGUSANU in Tabu! Ce zice BOTE despre ANDA vs. BIANCA!

Vestea ca ANDA ADAM si CATALIN BOTEZATU au o relatie a luat pe nepregatite lumea showbizului. Imediat s-a remarcat ca si fostii lor parteneri, VICTOR SLAV si BIANCA DRAGUSANU sunt combinati si de aici s-au nascut o multime de speculatii. In interviul din TABU, editia de mai, ANDA si BOTE lamuresc cateva aspect ale acestei complicate relatii in 4:

Fostul tău prieten este, acum, combinat cu fosta prietenă a lui Cătălin. Le dați cu tifla prin intermediul acestui pictorial senzual?

ANDA:Este la latitudinea fiecăruia să înţeleagă ce vrea să înţeleagă. Eu îmi trăiesc viaţa aşa cum vreau şi sunt sigură că aşa procedează şi Cătălin şi orice om raţional. Ce a fost în trecut ţine de trecut. Suntem datori să ne construim singuri prezentul şi viitorul. Bune sau rele, sunt deciziile noastre şi nimeni nu ar trebui să ne judece.

Fosta ta prietenă este acum combinată cu fostul prieten al Andei. Le dați cu tifla prin acest pictorial?

CĂTĂLIN: Nu. Ne întoarcem la ceea ce am spus mai devreme. O cunosc pe Anda înainte de a exista Bianca pe piaţă. Anda este o cântăreaţă celebra şi niciunul dintre noi nu are intenţia de a da cu tifla cuiva. Fiecare are viaţa lui şi merge mai departe pe propriul drum. Ne învârtim într-un cerc retrâns, aşa e lumea showbiz-ului, unde rareori intră personaje noi şi tocmai de aceea asocierile sunt uşor interpretate.

Te-ai făcut blondă ca să o ironizezi pe Bianca?

ANDA: Mi-am dorit dintotdeauna să fiu blondă şi să am ochii albaştri. Sunt singura din familia mea care are ochii căprui. De aici şi perioadele în care port lentile de contact. Mi-am deschis nuanţa părului în timp, de la negru, la şaten şi apoi la blond închis şi acum deschis. Nu am recurs la această schimbare pentru a imita pe cineva. Bianca oricum nu era lansată de Cătălin atunci când mi-am schimbat eu culoarea părului. Niciodată nu mi-am ghidat viaţa prin comparaţii cu cineva anume. Am demonstrat în cariera mea că pot face foarte multe lucruri şi fiecare realizare este rodul muncii mele.

Ți se pare că Anda seamănă un pic cu Bianca? Dacă ar fi să alegi între ele două, cum ți-ai justifica opțiunea?

CĂTĂLIN: Nu. Nu seamănă cu Bianca. Anda este o altfel de femeie. Anda este o cântăreață care s-a impus din punct de vedere profesional. Fizic, este în alte date. Singurul numitor comun este că sunt frumoase amândouă. Nu pot fi însă comparate. Din punct de vedere al caracterului, ambele sunt volubile, expansive. Sunt sigur că Andei îi place mai mult decât Biancăi să călătorească, să viseze, pare mai romantică. Nu le pot compara şi nici nu pot vorbi de defecte sau calităţi pentru că nu este elegant.

(c) Tabu, 2013. Fragmente de interviu si imagini pot fi reproduce numai prin precizarea explicita, vizibila si functionala a link-ului www.tabu.ro!

Articole asemanatoare
Exclusiv! ANDA ADAM & BOTE in noul TABU! FOTO & interviuri! Totul despre relatia lor in exclusivitate!

Loading...

1 Response

  1. Pingback : ANDA ADAM despre BIANCA DRAGUSANU in Tabu! Ce zice BOTE despre ANDA vs. BIANCA! | Stiri VideozuStiri Videozu

Comenteaza acest articol

ANDA ADAM despre BIANCA DRAGUSANU in Tabu! Ce zice BOTE despre ANDA vs. BIANCA!

by   2 min
1