Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

MIHAELA RADULESCU vs. DANI – doar o strategie de pr? Despartirea – provocata indirect de ANDREEA MARIN?

S-a despartit cu adevarat MIHAELA RADULESCU de mai tanarul ei iubit DANI OTIL? Sau e doar inca o cacealma, o “strategie de marketing”? Saptamana trecuta a bubuit stirea care anunta sfarsitul vesnic controversatei relatii dintre Mihaela Radulescu si Dani Otil. Ziarele titrau cu litere de-o schioapa ca diva nu si-a sarbatorit iubitul care a fost suparat nevoie mare de ziua lui.
Mihaela a facut o serie de declaratii publice menite sa induca ideea unei despartiri, insa nu a spus-o niciodata pe sleau: “Dani are voie sa pipaie si alte fete!”, a fost declaratia Mihaelei care provocat un adevarat cutremur in showbiz-ul romanesc. De aici, diva a lasat sa se inteleaga ca ea si prezentatorul TV nu mai sunt impreuna. Nu a mintit caci, spun apropiatii, au o relatie deschisa, dar a pastrat ambiguitatea fara a spune pe sleau ca nu mai formeaza un cuplu.
Au inceput apoi sa curga stirile “pe surse” ca Mihaela nu l-a aniversat pe Dani si ca Dani a fost trist de ziua lui, ca Mihaela a revenit in Bucuresti si nu l-ar fi vizitat…
Apropiati ai cuplului sustin insa, pentru Cancan.ro, ca aceasta despartire nu e decat o stire de presa si ca cei doi ar fi inca bine-merci impreuna. Ba mai mult, ca ar fi petrecut impreuna ziua de nastere a lui Dani intr-un cadru foarte restrans si ca Mihaela i-ar fi facut cadou ceva legat de pasiunea lui cu motoarele.
Gurile rele ar putea spune ca toata aceasta presupusa strategie de marketing ar avea legatura cu faptul ca eterna rivala a Mihaelei, Andreea Marin, a avut parte de o mediatizare uriasa in ultima vreme, lasand-o pe Mihaelaradulescu otil intr-un con de umbra dupa ce presa si-a pierdut interesul pentru postarile dese si indraznete de pe Facebook

ARTICOLE SIMILARE

În căutarea bonei pentru copilul meu

Andreea Damian

Fenomenul care ucide 745.000 de oameni anual

Andreea Damian

10 greșeli culturale de evitat când călătorești în străinătate

Andreea Damian

Amănunte despre viaţa lui Tom Cruise

Pisicile între mitul medieval al vrăjitoarelor și stereotipul modern al pisicarei

realitatea

Silviu Prigoană: «Cum să ne recăsătorim când Bahmu e încă soţia mea!?»

1 comentariu

Scrie un comentariu