Home > Agenda > Kiss, primul videoclip Aylin and The Lucky Charms feat. Alexandru Burcea

Kiss, primul videoclip Aylin and The Lucky Charms feat. Alexandru Burcea

”Kiss” este primul videoclip în care Aylin apare alături de trupa The Lucky Charms, formată din: Andy Ava, la chitară, Johnny Bica, la clape, Laurenţiu Stoica, la sax, şi Iulian Nicolau, la tobe. Clipul este realizat în colaboare cu Alexandru Burcea la flaut, fost membru al formaţiei Mandinga.

Videoclipul, regizat si produs tot de Alexandru Burcea şi montat de City Visuals, aduce în prim-plan şi maşina oficială “Aylin and The Lucky Charms” – taxiul londonez.

Piesa Kiss, cântată şi filmată live La Pescărie, în Vama Veche, este compusă de Cristina şi Bazooka de la Moonlight Breakfast şi este cel de-al patrulea extras de pe albumul „Cloud”, după „Crezi în mine”, „Cloud” şi „Chemistry”.

Odată cu noul videoclip, Aylin lansează accesoriile “The Lucky Charms”. Norişorii sunt creaţi de către designerul de bijuterii Carla Szabo şi sunt inscripţionaţi cu versuri din melodiile ce aparţin albumului Cloud.

“Proiectul cu Carla Szabo are o semnificaţie deosebită pentru mine, pe de o parte pentru că punctează acest nou videoclip în care apar pentru prima dată baieţii mei din The Lucky Charms, iar pe de altă pentru că reprezintă un gest prin care vrem sa aratăm că muzica frumoasă inspiră”, declară Aylin Cadîr.

Accesoriile „The Lucky Charms” vor fi disponibile în magazinele Eva şi Cărtureşti, dar şi la concertele Aylin and The Lucky Charms.

Articole asemanatoare
Aylin Cadir lanseaza „Fericirea”
Aylin – Secrete, temeri și dezastre în frumusețe
Ce au în comun Antonia, Nicoleta Luciu, Andreea Marin și Madonna
Vedete și tendințe în hairstyle la Gala Wella 2013

Loading...

Comenteaza acest articol

Kiss, primul videoclip Aylin and The Lucky Charms feat. Alexandru Burcea

by   1 min
0