Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

Celia, insarcinata? Ce a dat-o de gol!

Frumoasa cantareata Celia nu-si mai incape in piele de fericire! Traieste o poveste de dragoste ca-n povesti alaturi de sotul sau, iar acum, se pare, asteapta si un copil.

Cel putin, asta a dat Celia de inteles printr-o poza postata pe contul sau de Facebook. Frumoasa bruneta a fost fotografiata in timp ce statea cu mainile pe burtica, formand o inimioara. Atat le-a trebuit fanilor, care au si inceput sa-i scrie mesaje in care o felicitau pentru ca va deveni mamica.

Ba mai mult, se pare ca vestea a fost confirmata de unii apropiati ai vedetei, chiar daca ea nu a vrut sa spuna nimic deocamdata.

celia 2

“Celia este gravida, in sfarsit. E in cateva saptamani, merge la doctor, e atenta la alimentatie, se odihneste. Noroc ca deocamdata are o sarcina usoara care nu-i creeaza probleme. Stiu doar apropiatii de sarcina pentru ca ea vrea sa treaca cele trei luni… e putin superstitioasa. A inceput sa-si anuleze si multe concerte care erau stabilite pentru anul viitor. E fericita si ea, si sotul ei”, au declarat acestia pentru wowbiz.ro.

ARTICOLE SIMILARE

„Cottagecore” și apariția fanteziei rurale moderne

Andreea Damian

O companie franceză vinde vinul Brexit cu particule de aur

Andreea Damian

Cum să faci curăţenie de primăvară… în relaţia ta

realitatea

Șapte milioane de oameni încă mor anual din cauza poluării aerului

realitatea

Suma fabuloasă pe care Kylie Jenner o câștigă pentru o postare pe Instagram

Andreea Damian

De ce oamenii care merg repede sunt adesea nefericiți

Andreea Damian

Scrie un comentariu