Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

Cum să faci curăţenie de primăvară… în relaţia ta

Dacă ai terminat curăţenia de primăvară din casă nu înseamnă că ai încheiat de tot cu dereticatul. Acum că tot te-ai descotorosit de starea de hibernare pe care ai acumulat-o în timpul iernii, poate este cazul să faci acelaşi lucru şi cu relaţia ta. Primăvara este momentul potrivit pentru a-ţi reorganiza viaţa de cuplu şi pentru a o face mai plăcută.

Aşa că iată câteva idei despre ce poţi face în materie de curăţenie de primăvară în cuplu:

1. Aeriseşte. Dacă sunt anumite discuţii pe care ai fi vrut să le ai cu partenerul tău, dar le-aţi tot amânat, acum este momentul să îl abordezi.

2. Fă loc pentru experienţe noi. Oricât ai fi de ocupată, dacă nici primăvara nu ai răgazul să petreci mai mult timp cu partenerul tău, probabil că în restul anului cu atât mai puţin. Aşa că profită de vremea frumoasă şi mergeţi undeva doar voi doi.

3. Uită resentimentele. Primăvara este ca un nou început şi, ca fiecare început, trebuie să fie curat. Aşa că uită supărările/nemulţumirile (dacă ele există) şi comportă-te ca şi cum aţi fi la început.

4. Recapătă intimitatea. Dacă in timpul iernii aţi dormit în pijamale, n-ar fi rău să renunţaţi la ele acum că este cald. Un strop în plus de sexualitate în cuplu nu vă poate face decât bine.

5. Râzi mai mult. Poate că până acum îţi era prea frig să râzi de dincolo de fular, însă acum, îmbrăcată lejer, ai un motiv în plus să te simţi liberă, frumoasă şi bucuroasă. Aşa că fii optimistă şi atrage-l şi pe el în starea asta.

6. Mănâncă mai sănătos. Nu este niciun secret că mâncarea grea ne face să fim mai nervoşi. Acum că este primăvară poţi alege să mănânci mai multe legume şi fructe şi astefel să scapi şi de senzaţia de greutate corporală.

7. Menţine armonia. Aşa cum curăţenia într-o casă poate fi păstrată cu girjă, acelaşi lucru se poate face şi cu prospeţimea unui cuplu.

ARTICOLE SIMILARE

TABU a anuntat corect castigatorii inaintea finalei ROMANII AU TALENT

realitatea

Soluția 100% naturală care te scapă de mucegaiul din locuință pentru totdeauna

Andreea Damian

O cantareata celebra S-A MARITAT cu IUBITA EI!

Adevarul din spatele labioplastiei. Vezi aici drama fostei asistente tv Alina Radu

Isi scoate grasimea de pe coapse! Andreea Mantea, obsedata de “thigh gap”!

Pedepsim proxeneții dar ce facem cu generalii, ofițerii, procurorii din jurul lor?

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu