Tabu
LIFESTYLE

Presa americana: Angelina Jolie e ca un schelet din cauza unei boli grave

Diva de 38 de ani e tot mai slabă, iar jurnaliştii de la publicaţia National Enquirer susţin că ea ar suferi de cancer ovarian. Potrivit aceleiaşi surse, Angelina şi-a ascuns suferinţa, spunându-i iubitului ei, Brad Pitt, că scăderea în greutate e din cauza oboselii.

N-a avut niciodată forme rubensiene, însă în ultimul an, Angelina Jolie, una dintre cele mai frumoase femei din lume, a scăzut tot mai mult în greutate. Imagini recente, surprinse de paparazzii din SUA ne-o arată pe actriţa de 38 de ani piele şi os.
Deşi anunţase în urmă cu câteva luni că îşi va face histerectomie totală (n.r.- procedură chirurgicală prin care se îndepărtează uterul), după ce anterior şi-a făcut mastectomie de teama cancerului, Angelina a tot amânat operaţia din cauza programului încărcat. Acum, ea riscă să plătească scump neglijenţa, pentru că deja s-ar fi instalat cancerul ovarian, susţine presa americană. Mai mult, jurnaliştii de peste Ocean spun că au aflat că tumoarea ovariană s-ar fi extins şi la alte organe, fără a menţiona însă sursa informaţiei şocante.

ARTICOLE SIMILARE

Prezentatoare METEO de la Pro TV – maritata cu un miliardar! CUM ARATA acum!

Dimineţi ideale, într-un mod romantic de simplu

Scenă nud cu Marilyn Monroe, descoperită după 60 de ani

Andreea Damian

Daniela Györfi, moştenire de aproape 250.000 de la mama ei!

Mihaela Radulescu se lauda cu un stil de viata sanatos, dar uite ce face

Ce se va intampla cu ANTENELE dupa condamnarea lui Dan Voiculescu

Scrie un comentariu