Home > beauty > A vrut sa arate ca idolul ei, dar a ajuns anorexica! Cum arata acum sosia Biancai Dragusanu!

A vrut sa arate ca idolul ei, dar a ajuns anorexica! Cum arata acum sosia Biancai Dragusanu!

Pe Denisa, Botezatu a indragit-o din prima clipa, insa, nu s-a putut apropia prea mult de ea pentru a nu crea un conflict de interese: pana la urma ea era concurenta intr-un concurs coordonat de el.

bianca 3
Tocmai de aceea a devenit extrem de exigent cu Denisa si, usor-usor, a inceput sa o transforme in Bianca. Daca inaltimea era cea corespunzatoare, designerul a umblat putin la culoarea parului, machiaj si atitudine.

Pentru ca si-a dorit foarte mult sa semene cu Bianca Dragusanu, Denisa a avut grija sa-si forteze limitele si sa slabeasca pana la limite ingrijoratoare, intocmai ca Bianca Dragusanu.

Asa ca acum a ajuns doar piele si os, iar asta se vede cel mai bine atunci cand pozeaza in ipostaze naturale, in haine minuscule care-i lasa la vedere picioarele.
bianca 2

Articole asemanatoare
DIETA Bianca Dragusanu – A slabit 11 kilograme intr-o luna
“CAT imi dai sa-mi spal rufele in public?” Pretul vedetele la TV in Romania
…Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!
TELENOVELA LIS continua: OANA a fugit de acasa, VIOREl a ramas fara bani de pacanele! Ce legatura au cu BIANCA DRAGUSANU!

Loading...

Comenteaza acest articol

A vrut sa arate ca idolul ei, dar a ajuns anorexica! Cum arata acum sosia Biancai Dragusanu!

by   <1 min
0