Tabu
Image default
BEAUTY PEOPLE Slider

Femeia celebră pe Instagram pentru operaţiile sale estetice, arestată pentru „blasfemie”

Femeia faimoasă pe Instagram pentru că şi-a făcut 50 de operații estetice pentru a arăta ca idolul ei, actrița americană Angelina Jolie, a fost arestată în Iran.

Sahar Tabar a fost încarcerată la ordinul unui tribunal din Teheran însărcinat cu judecarea „faptelor ilegale culturale şi a corupţiei morale şi sociale”. Tânăra de 22 de ani se confruntă cu acuzaţii precum blasfemie, incitare la violenţă, obţinere de venituri prin mijloace necorespunzătoare şi incitarea tinerilor la corupţie, scrie agenţia de presă iraniană Tasnim.

Iranianca și-a dorit cu orice preț să arate precum Angelina Jolie. Și-ar fi făcut 50 de operații estetice și a postat fotografii cu transformarea sa pe conturile de socializare. Femeia a fost însă acuzată că imaginile publicate pe reţeaua de socializare au fost retuşate puternic pentru a o face să arate ca idolul ei.

Operațiile sale estetice i-au modificat complet fizionomia: un nas îngustat, buze imense și intervențiile din zona mandibulei și pomeților au transformat-o atât de mult încât este de nerecunoscut față de cum arăta înainte. De asemenea, presa a scris că ea ar fi slăbit aproape 35 de kilograme pentru a fi la fel de slabă precum Jolie. Dar Sahar seamănă mai degrabă cu un zombie.

Sahar Tabar a obţinut notorietate anul trecut după ce a postat pe Instagram o serie de imagini care o arătau după operaţii de chirurgie estetică. Aproximativ 40.000 de persoane erau abonate la contul său, înainte ca acesta să fie șters.

Tânăra nu a acordat niciodată un interviu în care să fi confirmat că și-a modificat înfățișarea pentru a arăta precum Angelina Jolie și nu a menționat niciodată câte operații estetice are sau dacă are, dacă poartă proteze faciale sau se machiază pentru a arăta astfel și cât își retușează pozele în programe de editare.

Ea se alătură unei liste lungi de influenceri iranieni și bloggeri de modă care au supărat autoritățile.

 

ARTICOLE SIMILARE

Afla cum sa iti faci ochi de felina

realitatea

Institutul Pantone a ales două culori pentru anul 2021

Andreea Damian

Cat Eyes: un machiaj usor de realizat dar de efect

realitatea

Meniul preferat și de români care dispare de la fast-food, din cauza schimbărilor climatice

Andreea Damian

Motive de sărbătoare în familia lui Ștefan Bănică

Tabu Tabu

Manichiură de vară | Cele mai frumoase unghii colorate

Andreea Damian

Scrie un comentariu