Tabu
LIFESTYLE

DIVORT IN ANTENA 1! O supervedeta a postului i-a spus adio sotului!

Alina Puscas si sotul ei, Viktor, cu care s-a casatorit in urma cu cateva luni, nu trec printr-o perioada tocmai buna a casniciei lor. Cei doi s-au separat de cateva saptamani, in speranta ca dupa o pauza, relatia lor va reveni la normal, insa lucrurile nu merg pe un fagas bun, din pacate. Prezentatoarea emisiunii “Te cunosc de undeva” e decisa sa divorteze!
Alina a marturisit, imediat dupa ce a vazut in presa fotografii cu sotul ei in compania altei femei, ca isi recunoaste vina, ca are un program extrem de incarcat, iar atunci cand ajunge acasa, seara, este atat de obosita incat se baga la culcare.
Satui de discutiile interminabile, Alina si Viktor au decis sa se separe civilizat.

alina 1

“Alina si Viktor au decis de comun acord sa se desparta. S-au separat, locuiesc separat. Se comporta ca doi oameni civilizati, si-au dat seama ca au activitati separate, diferite, si ca pe viitor vor fi la fel. Si atunci au decis, de comun acord, sa puna punct si sa-si vada fiecare de drumul lui. Ei vor divorta la notar, nu vor sa faca tam-tam, va fi facut totul foarte discret. Au inceput deja procedurile si, cat de curand, vor divorta. ”, au marturisit, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro, surse din anturajul celor doi.

ARTICOLE SIMILARE

Revistele glossy și depresia… la bărbați

realitatea

Cum își va petrece Meghan Markle ziua de naștere anul acesta. Familia regală va lipsi

Andreea Damian

Activismul politic al Pamelei Anderson – din 1990 până la Jachetele Galbene din Franța

realitatea

Povestea emoționantă a câinelui adoptat de designerul Stephan Pelger

Tabu Tabu

Cum să-ți păstrezi reputația în bloc în perioada de burlăcie

realitatea

De ce cuplurile aleg sa conceapa copii la varste tot mai inaintate?

realitatea

Scrie un comentariu