Tabu
LIFESTYLE

O cunoscuta vedetă şi-a luat antrenor de sex: «Am descoperit fântâna tinereţii!»

Actriţa de 33 de ani, mamă a 2 copii, şi logodnicul ei vor să-şi reîmprospăteze viaţa sexuală aşa că au cerut ajutorul unui terapeut de sex tantric.

Jessica Simpson şi Eric Johnson au ajuns să consulte un specialist în sex tantric, care să-i ajute să rămână pe culmile plăcerii timp de mai multe ore.

jessica 2
„Este mai mult ca o şedinţă de yoga combinată cu terapie de cuplu. În timpul şedinţelor de terapie, cei doi fac exerciţii de respiraţie şi sunt încurajaţi să-şi împărtăşească fanteziile sexuale. Jessica susţine că aceste şedinţe o ajută să se deschidă în feluri în care nu şi-ar fi imaginat niciodată”, a declarat un apropiat al cuplului pentru National Enquirer.

Jessica încearcă să-şi recupereze silueta de invidiat, după naşterea celor doi copii: Max, de 19 luni, şi a lui Ace, de 6 luni. Se pare că dieta pe care o ţine vedeta, combinată cu şedinţele de sex tantric o fac să fie într-o formă de invidiat.

„Jesssica jură că are mai multă energie ca niciodată şi că pielea ei pur şi simplu străluceşte. Le spune tuturor prietenilor că a descoperit „fântâna tinereţii”, a adăugat sursa.

ARTICOLE SIMILARE

Geta din «Liceenii» arată senzaţional după 27 de ani de la filmari!

realitatea

IUBITA lui Torje arata impecabil desi nu face sport deloc!

DESPĂRŢIRE-ŞOC! Raluca Moianu DIVORŢEAZĂ: “După 15 ani de căsnicie… ne SEPARĂM”

Cum sa mori cu stil

realitatea

OANA CUZINO in costum de baie! Ce DIETA tine

JAMIE OLIVER despre cel mai periculos aliment folosit zilnic de noi toti

Scrie un comentariu