Tabu
BEAUTYWhat's hot

Cameron Diaz isi dezvaluie secretele de slabit

Cameron Diaz schimba rolul de actrita cu unul de scriitoare. „The Body Book: The Law of Hunger, the Science of Strength, and Other Ways to Love Your Amazing Body” reprezinta in cuvinte formula pe care Cameron Diaz a adoptat-o pentru a fi mai sanatoasa, in forma, mai puternica si mai fericita.

Cameron isi doreste ca aceasta carte sa devina un ghid catre o schimbare totala a stilului de viata a celor care o vor citi.

„Daca esti ceea ce mananci, atunci eu am fost un burrito cu mult sos si multa branza, dar fara ceapa,” dezvaluia Cameron, recunoscand ca a avut o alimentatie care i-a afectat negativ pielea si corpul.

Actria a inceput sa invete ca nutritia si sanatatea sunt doua lucruri inseparabile si a decis sa isi schimbe stilul de viata si tot ce a invatat pe parcurs a fost concentrat in aceasta carte, unde se vor regasi si sfaturi importante despre activitatea fizica pe care trebuie sa o ai ca sa iti imbunatatesti viata, pentru ca asa cum spune chiar ea: „trebuie sa transpiri putin, in fiecare zi” pentru a te asigura ca ai un sistem imunitar puternic si mai multa energie.

Dar cum o „carte a corpului”, nu putea sa nu includa si corpuri propriu-zise, pe langa corpul ei, gol, de pe coperta, Cameron Diaz a facut si pe fotograful realizand un album cu mai multe femei, creand astfel ca o poveste ilustrata despre cat de diferite sunt femeile.

Cartea va fi disponibila de pe 31 decembrie a acestui an pe amazon.

Foto: amazon.com / @diaz_cameron/Instagram

ARTICOLE SIMILARE

Femeia Leu – personalitate în funcţie de zodiac!

Emma Watson din Harry Potter, fotografiată de Karl Lagerfeld

realitatea

Galerie foto: Coafuri si make-up la Premiile BAFTA

Dezvaluiri incredibile in cazul Larei Saban

Parfumul lui Bieber sparge recorduri – se vinde câte o sticlă pe minut

Cum arată femeia ideală în viziunea femeilor, dar şi a bărbaţilor

Scrie un comentariu