Tabu
Image default
BEAUTY What's hot

Galerie foto: Coafuri si make-up la Premiile BAFTA

Premiile BAFTA au adus pe covorul rosu numeroase celebritati, care, ca pentru fiecare eveniment important, au depus eforturi mari pentru a marca acest eveniment si cu o imagine care sa reflecte rafinament si eleganta.

Desi stiu ca machiajul si coafura nu o sa depaseasca probabil niciodata limita zonei clasice, pentru ca eleganta unei coafuri si unui make-up clasic e atemporala, iar fotografiile pot fi pastrate cu demnitate si aratate oricand, insa tot sper sa vad o nota originala pe covorul rosu, candva.

De data aceasta, daca pentru make-up tendinta a fost sa se creeze doar un contur subtil al ochiului cu un dermatograf inchis la culoare si mascara, iar pentru buze s-a optat fie pentru tonuri nude sau cel mult pentru un ruj rosu, in privinta coafurilor s-a putut observa, in unele cazuri, mai multa creativitate, dar tot in limita “less is more”: de la cocuri simple, prinse la spate sau lejer, la cele prinse in lateral si chiar in varful capului, la bucle bine definite sau lejere.

Surpriza, la nivel de look, pot spune ca a fost Angelina Jolie, care nu a epatat, ca de obicei, cu un look spectaculos si a ales o tinuta similara cu a sotului ei – un smoking negru, cu papionul desfacut – completata de o coafura si un machiaj lejer, de zi. Cred ca “cea mai frumoasa femeie de pe glob” putea mai mult.

Foto: BAFTA (Richard Kendal) / hollywoodlife.com

ARTICOLE SIMILARE

Cine era STUDENTA moarta in accidentul aviatic? Galerie FOTO

realitatea

Cum arata tripletii NICOLETEI LUCIU la 3 ani

DEZVĂLUIRI incendiare despre viaţa amoroasă a lui Philip Seymour Hoffman

Adevarul despre starea de sanatate a Andreei Marin: “Ai mei ma suna disperati”

ELENA UDREA – cel mai sexy gest din campania electorala! FOTO VIRALA!

DEZBRACATU s-a despartit de sotie! Blestemul CRONICII CARCOTASILOR

Scrie un comentariu