Tabu
LIFESTYLE

Monica Gabor, surpriza uriasa din partea iubitului: I-au dat lacrimile cand a vazut cadoul!

De ziua Monicai Gabor, Mr. Pink a organizat o petrecere surpiza in Los Angeles, la care au fost invitate mai multe persoane, intre care si o vedeta de la noi.

Potrivit informatiilor dezvaluite de Ana Maria Ferentz, invitata Monicai la petrecerea aniversara de miercuri, seara nu  parea sa fie cu nimic deosebita, modelul invitandu-si in oras doar cateva prietene pentru a celebra implinirea celor 27 de ani.

“A fost o situatie absolut incredibila. Initial, Moni si-a invitat cateva prietene, printre care si pe mine, sa petrecem o seara la restaurantul Beverly Wilshire Hotel.  Brusc, Monica a fost informata ca cina s-a transformat intr-o petrecere surpriza, ce urma sa aiba loc in Presidential suite, cel mai luxos apartament al aceluiasi hotel”, a dezvaluit cantareata Ana Maria Ferenz, citata de wowbiz.ro.

Se pare ca iubitul chinez al Monicai s-a gandit la toate aspectele, a umplut camerele cu flori si a invitat o multime de cunoscuti de-ai lor, iar gestul lui a emotionat-o pana la lacrimi pe fosta doamna Columbeanu.

“A fost superb si ma bucur sincer pentru Monica. Il mai vazusem pe Mr Pink, dar nu-l stiam atat de bine. Acum am avut ocazia sa il cunosc si pot spune clar ca e foarte indragostit de Monica, ceea ce este minunat… Asa ceva nu intalnesti pe toate drumurile, iar eu stiu ce vorbesc, pentru ca locuiesc in America. Stiu si ce a primit Moni de ziua ei de la Mr. Pink, dar nu pot sa va spun, e secret”, a mai precizat Ana Maria Ferentz, potrivit aceleiasi surse.

ARTICOLE SIMILARE

BORCEA si PELINEL – planul lor secret!

Andreea Raicu dă sfaturi pentru silueta perfectă

Aceste clişee ne dor: bla-bla Iulia Ionescu

Doi romani rapiti de islamisti in Nigeria! Rasturnare de situatie!

realitatea

Văduva lui Elvis, Priscilla Presley, arată GROZAV la aproape 70 de ani

Top 10 CURE DE SLABIRE extreme. Nu incercati asa ceva acasa!

Scrie un comentariu