Tabu
LIFESTYLE

IULIA IONESCU a spus ca pleaca la manastire

Dacă părinţii şi bunicii cred că Iuliana Ionescu a fost răpită şi sechestrată, poliţiştii merg pe o altă pistă. Spun că fata cu ochi verzi a luat drumul mănăstirii.

„Vremea e frumoasă, eu am plecat la mănăstire”. Mesajul şocant a fost lăsat de Iuliana Ionescu în camera sa, înainte să plece la şcoală. Fata de 15 ani a dispărut încă de miercuri. În jurul prânzului, a plecat de acasă, împreună cu mama ei, ca în fiecare zi. Ea trebuia să ajungă la Colegiul „Sf. Sava”, acolo unde este elevă în clasa a IX-a, iar femeia la serviciu. Au luat metroul din cartierul bucureştean Militari şi au coborât, la ora 12.30, la staţia Eroilor. De aici, Iuliana a plecat singură. Urma să ia autobuzul trei staţii, până la Cişmigiu. A fost ultima oară când Dana Ionescu a apucat să-şi mai vadă copila.

Bunicii sunt disperaţi. Au crescut-o frumos şi parcă simt că ceva rău i s-a întâmplat nepoatei lor. „Ne e teamă că a fost răpită şi sechestrată. Nu avea prieteni, învăţa toată ziua, iar atunci când pleca era însoţită de noi. Nici la mall nu s-a dus vreodată singură. Era olimpică la mai toate materiile”, povesteşte Vasile Popescu, bunicul puştoaicei.

Anchetatorii sunt, însă, de altă părere. Cred că fata a plecat de bunăvoie de acasă. Nu a mai ajuns la şcoală, ci s-a oprit la un magazin unde şi-a amanetat lănţişorul de aur şi telefonul de ultimă generaţie, primit de la părinţi în urmă cu cinci luni, după care a plecat la mănăstire cu gândul să se călugărească. Pe lângă bileţelul de adio lăsat familiei, eleva i-a trimis un mail ciudat duhovnicului ei, în urmă cu câteva zile: „Merg la mănăstire. Îl iubesc pe Iisus. Vine Apocalipsa”, îl anunţa fata.

„Nu pot să vorbesc prea multe despre decizia ei, pentru că familia mi-a interzis. Le-am spus tot ce ştiam poliţiştilor”, a declarat, pentru Click!, preotul Visarion Alexa, de la Biserica „Sfântul Nicolae”.

Bunicul elevei ne-a mărturisit că parohul a sfătuit-o pe nepoata sa să aştepte să împlinească 18 ani şi apoi să se călugărească. „Nu lipsea de la nici o Liturghie. Venea duminică de duminică şi uneori şi după-amiaza. A compus şi o poezie religioasă, pe care le-a dat-o enoriaşilor”, îşi aminteşte Rica Enache, femeia de la lumânări. Cei de la Patriarhie au căutat-o în toate mănăstirile, aflate pe o rază de 300 km în jurul Capitalei, însă, nici urmă de copilă. Oricum, minorii nu sunt primiţi să se călugărească.

ARTICOLE SIMILARE

Ozana Barabancea: “Eu sunt o aparitie! Eu aleg barbatii, nu ei pe mine!”

Cum arata Kate Upton inainte de a deveni celebra

Condimentul banal care ține pisica departe de bradul de Crăciun

Andreea Damian

O vedetă de pe Youtube a renunțat la veganism pentru că dieta i-a cauzat mari probleme de sănătate

Andreea Damian

Tentativa de SINUCIDERE? Marcel Prodan spune de ce a batut-o pe ALEXANDRA STAN

Starea lui Schumacher s-a agravat: l-au operat a doua oara!

Scrie un comentariu