Tabu
BEAUTYWhat's hot

Cristina Spătar – Dietă de detoxifiere și de slăbit cu urzici

În timp ce majoritatea vedetelor apelează la tot felul de diete pentru a slăbi și pentru a-și detoxifia organismul, Cristina Spătar apelează la o alimentație ușoară, bazată, în principal, pe urzici.

Se pare că vedeta a depășit cu greu cele trei săptămâni în care a fost țintuită la pat din cauza unui virus foarte agresiv pe care l-a luat de la Albert, copilul ei, iar acum, pentru că a fost nevoită să ia antibiotice, a început o cură de detoxifiere pe care o va ține șapte zile, după cum dezvăluie.

“Voi consuma numai sucuri naturale și legume verzi, în special urzici, care îmi plac la nebunie. Nutriționista mi-a spus că mă vor ajuta să am un sistem imunitar foarte solid și că organismul va fi mult mai tonic. Primăvara, orice femeie ar trebui să facă o astfel de cură, care ajută și la scăderea în greutate”, a declarat Cristina Spătar.

O dietă recomandată de nutriționist ar trebui să fie sănătoasă, așa că, se pare, o cură detoxifiantă cu urzici ar fi o cale ușoară către un corp mai suplu și mai sănătos.

Foto: PR

ARTICOLE SIMILARE

Kim Kardashian promovează chirurgia estetică, fără să ştie

Fă o poză contrapposto pentru a părea mai atrăgătoare – zic asta chiar oamenii de știință

realitatea

Prințesa Letizia a Spaniei și-a abandonat familia?

Cum arata fiicele Elenei Cârstea!

VIRAL! Reacţie COLOSALĂ a unui violonist ÎNTRERUPT de celular

Produsele Klorane îţi protejează părul

Scrie un comentariu