Tabu
BEAUTY

Dr. Marek dezvaluie: Oana Zavoranu este operata din cap pana-n picioare!

Doctorul Marek Valcu a acceptat sa povesteasca, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro cate operatii si-a facut in realitate.

“In momentul in care a venit la mine, Oana era o fata frumusica, alba si extrem de simpatica! A vrut sa isi faca niste interventii, pentru ca avea niste complexe la nivelul picioarelor, si o enervau teribil parantezele din partea lor inferioara! Asa ca, prima operatie pe care i-am facut o fost una in trei etape, o liposuctie la genunchi, o liposuctie la coapse si apoi un transfer de grasime la gambe! Este o durere de genul unei lovituri in coltul mesei si pentru ca lucrurile sa fie in regula, e musai, ca pacient, sa stai in pat, timp de 2-3 zile”, a spus Marek.

“A doua operatie a fost o liposuctie la sold! Oana era foarte deranjata de felul in care arata, se considera grasa si a vrut neaparat sa ii reduc din centimetri in zona bazinului, sa fie bat. Asa ca, m-am conformat si i-am scos grasimea inestetica din solduri! Dupa interventie, s-a simtit bine, pentru ca nu a fost o operatie dificila. A putut sa iasa rapid din casa, doar bandajele erau inestetice”, a povestit medicul.

“De sase ori, am operat-o insa la sani, de nici eu nu mai stiam ce sa ii mai fac!  Toate interventiile au fost facute corect, iar Zavoranca nu a suferit! De altfel, i-am spus din start ca o sa aiba o durere asemanatoare cu a febrei musculare, echivalentul a 100 de flotari facute fara pauza”, a detaliat Marek.

“Pentru cei care nu stiu, i-am facut Oanei interventii si la nivelul fetei! A venit odata la mine si mi-a spus ca nu este multumita de nimic si vrea sa ii fac ceva. Dupa analize, i-am pus fire aptos in obraz, in termeni medicali un lifting cu fire, si astfel, obrazul nu i-a mai cazut de la noptile nedormite sau alimentatia haotica.  Este o procedura simpla! Se face o injectie in fata si, in doua-trei zile, nu se mai vede nimic, decat finetea si fermitatea pielii”, a mai spus doctorul.

ARTICOLE SIMILARE

Gafa vestimantara! Roxana Nemes si-a etalat sunculitele pe covorul rosu!

Tips-uri de toamnă

realitatea

Beauty: Tendințe toamnă iarnă 2010

realitatea

O nouă metodă de întinerire

realitatea

Bianca Dragusanu, schimbare drastica de look! Parca e o zana!

Trendul tatuajelor in randul vedetelor

Scrie un comentariu