Tabu
Image default
BEAUTY

O nouă metodă de întinerire

La Centrul Dermatologic și Estetic "Dermestetica", sub atenta îngrijire a medicului specialist dermatolog dr. Daniela Popoiu, beneficiezi de o nouă metodă anti-aging, A.R.T. (Aminoacids Revitalization Therapy) – terapia specializată în repararea pielii fragile și deteriorate. Tratamentul injectabil JALUPRO are la bază de aminoacizi colagenici și acid hialuronic.

Ridurile care apar în urma “slăbirii” țesutului cutanat sunt cauzate de deteriorarea în timp a fibrelor de colagen, elastinei și a tuturor componentelor pielii, iar A.R.T reactivează și furnizează “materia primă“ pentru procesul de producere a colagenului, reducând astfel vizibil ridurile.

Avantajul suprem al acestui tratament constă în corectarea defectelor cutanate prin îmbunătățirea calității pielii și nu prin umplerea artificială a ridurilor. Terapia A.R.T. garantează creșterea elasticității pielii, o structură mai compactă a acesteia, dar mai ales atenuarea ridurilor, atât a celor superficiale, cât și a celor profunde. Administrarea este sub formă injectabilă, prin introducerea intradermică a unui cocktail de aminoacizi la nivelul zonei vizate (pe față, decolteu, dosul mâinilor etc). După injectare, pielea se înroșește puțin, dar în maximum 20 de minute revine la normal.

În urma tratamentului nu s-au descris efecte secundare sau manifestări de intoleranță. Pentru a obține efecte maxime, ai nevoie de o sesiune de câte 1 injectare/săptămână, timp de 4 săptămâni. Testele au demonstrat eficacitatea tratamentului pentru toți pacienții, indiferent de vârstă sau sex. Centrul Dermatologic și Estetic "Dermestetica"- Bd. Aviatorilor nr. 15, tel: 021-222.11.08; 0744.60.20.20

ARTICOLE SIMILARE

NICOLETA LUCIU la piscina! FOTO senzationale!

Cornel Ilie, noua imagine Avon

Modelul care a devenit celebru pe rețelele de socializare datorită pielii sale

Andreea Damian

Ce sa nu-ti inveti fiica despre frumusete

Dr Brandt lansează un kit special de Sărbători

Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume

Andreea Damian

Scrie un comentariu