Tabu
BEAUTY

O nouă metodă de întinerire

La Centrul Dermatologic și Estetic "Dermestetica", sub atenta îngrijire a medicului specialist dermatolog dr. Daniela Popoiu, beneficiezi de o nouă metodă anti-aging, A.R.T. (Aminoacids Revitalization Therapy) – terapia specializată în repararea pielii fragile și deteriorate. Tratamentul injectabil JALUPRO are la bază de aminoacizi colagenici și acid hialuronic.

Ridurile care apar în urma “slăbirii” țesutului cutanat sunt cauzate de deteriorarea în timp a fibrelor de colagen, elastinei și a tuturor componentelor pielii, iar A.R.T reactivează și furnizează “materia primă“ pentru procesul de producere a colagenului, reducând astfel vizibil ridurile.

Avantajul suprem al acestui tratament constă în corectarea defectelor cutanate prin îmbunătățirea calității pielii și nu prin umplerea artificială a ridurilor. Terapia A.R.T. garantează creșterea elasticității pielii, o structură mai compactă a acesteia, dar mai ales atenuarea ridurilor, atât a celor superficiale, cât și a celor profunde. Administrarea este sub formă injectabilă, prin introducerea intradermică a unui cocktail de aminoacizi la nivelul zonei vizate (pe față, decolteu, dosul mâinilor etc). După injectare, pielea se înroșește puțin, dar în maximum 20 de minute revine la normal.

În urma tratamentului nu s-au descris efecte secundare sau manifestări de intoleranță. Pentru a obține efecte maxime, ai nevoie de o sesiune de câte 1 injectare/săptămână, timp de 4 săptămâni. Testele au demonstrat eficacitatea tratamentului pentru toți pacienții, indiferent de vârstă sau sex. Centrul Dermatologic și Estetic "Dermestetica"- Bd. Aviatorilor nr. 15, tel: 021-222.11.08; 0744.60.20.20

ARTICOLE SIMILARE

Trend Vision – Gala Wella 2012

Cosmetice halal pentru musulmance

realitatea

Aloe vera, beneficii pentru ten. Egiptenii au numit-o „planta imortalității”

Andreea Damian

AVON, de 125 de ani pentru femei

realitatea

L-™Oreal Paris are o nouă ambasadoare

realitatea

Coafura anilor ’90 pe care o vom purta în această vară

Andreea Damian

Scrie un comentariu