Tabu
PEOPLESlider

A doua șansă: Ben Stiller s-a împăcat cu soția sa, Christine Taylor, după 5 ani de la separare

Uneori, tot ce este nevoie este o a doua șansă. Actorul Ben Stiller și soția sa au decis să se împace după o separare de 5 ani.

După împăcarea lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez în mai 2021, un alt cuplu a decis să își mai acorde o a doua șansă. Ben Stiller și actrița Christine Taylor s-au împăcat, după ce s-au despărțit în mai 2017. Cuplul publica în urmă cu 5 ani o declarație comună în revista People, în care anunța despărțirea lor, la 17 ani după ce și-au schimbat jurămintele în Hawaii, în mai 2000.

Cei doi actori se întâlniseră pe platourile de filmare ale lui Heat Vision and Jack în 1999, un serial care nu va fi difuzat niciodată. Împreună, au doi copii, fiica lor Ella Olivia, năascută în aprilie 2002, apoi băiețelul lor Quinlin Dempsey, în iulie 2005.

Se pare că pandemie de Covid-19 i-a adus din nou împreună. Cei doi părinți au considerat că este mai bine pentru familie să trăiască sub același acoperiș, pentru ca Ben Stiller să-și poată vedea copiii. În acest moment, cuplul s-a reunit, a dezvăluit eroul din Zoolander (2001) într-un interviu acordat revistei Esquire, marți, 22 februarie.

S-au împăcat datorită pandemiei de Covid-19

Prin urmare, izolarea a fost bună pentru cuplul Stiller. „Am fost despărțiți, dar ne-am împăcat și ne bucurăm de asta”, a explicat actorul în vârstă de 56 de ani. Apoi a adăugat: „A fost cu adevărat minunat pentru noi toți. A fost neașteptat. Acesta este unul dintre lucrurile bunecare au ieșit din pandemie.”

În ciuda despărțirii lor în 2017, Ben Stiller și Christine Taylor au apărut împreună de mai multe ori, în special în 2018, în timpul avanpremierei musicalului Pretty Woman. Apoi, în 2019, când au pozat ca o familie pentru Premiile Emmy. Apariții care au dat naștere multor zvonuri în jurul unei potențiale reconcilieri a cuplului.

ARTICOLE SIMILARE

John Travolta, convins de „bunul său prieten” Pitbull să se tundă la chelie

Andreea Damian

Miss Fury | Prima supereroină din lume a fost uitată pentru că era prea „dură și independentă”

Andreea Damian

Brit Awards 2020 și-a aflat câștigătorii. Gala, transmisă și pe Youtube

Andreea Damian

Peter Jackson îşi vinde studioul de efecte speciale pentru 1,38 miliarde de euro

Andreea Damian

Ce pericol le pândește pe femeile care folosesc usturoi în zona intimă

Andreea Damian

Ce este Friluftsliv și de ce este momentul să încorporăm acest concept nordic în viețile noastre

Andreea Damian

Scrie un comentariu