Tabu
Image default
lifestyle

A fost RASA pe CAP, in direct, la Acces Direct!

‭ioana ginghina si ruxandra

Una dintre invitatele Simonei Gherghe a lansat niste zvonuri pe care nimeni nu le-a crezut, si pentru a fi mai convingatoare femeia a promis ca se lasa rasa in cap in cazul in care se va dovedi ca ceea ce spune ea este fals. Iar cum momentul adevarului a sosit mai repede decat se astepta, invitata a ramas fara o parte din podoaba capilara.

Dupa ce a facut scandalul de pe lume cu fetita Luminitei Anghel, a carei mama biologica este, Angelica Constantin a lansat un alt subiect de discutie, si anume ca ea este sora lautarului Marian Mexicanu.
Dupa ce a aparut de cateva ori in platoul Acces Direct, prezentand fabuloasa poveste despre cum a ajuns Marian intr-o alta familie, Angelica si Mexicanu au acceptat sa faca testul ADN pentru a pune capat speculatiilor. Insa lautarul a vrut ca, in cazul in care se va dovedi ca femeia a mintit, fie sa o dea in judecata pe presupusa sora, fie sa o vada tunsa precum Rihanna, doar pe o parte a capului.

In editia de marti, Simona Gherghe a intrat in posesia rezultatelor ADN pe care le-a prezentat public, si care demonstreaza ca Angelica nu este sora lui Marian. Cu toate astea, femeia nici nu a vrut sa auda de onorarea pariului: “Doamne, dar cum sa fac eu asta acum? Nu vreau, nu vreau sa fiu tunsa!”.

Simona Gherghe a reamintit, pentru cei care ar fi fost tentati sa o judece, ca momentul a fost rezultatul unui pariu: “Pentru unii telespectatori care poate…eu stiu… nu inteleg de ce am facut asta, sa stiti ca a fost vorba de un pariu. Si Angelica trebuia sa il onoreze…”.

ARTICOLE SIMILARE

Morgan Freeman a rămas cu mâna dreaptă paralizată după un accident

realitatea

Marian Tescaru: “Dacă nu merge, închid-

realitatea

SEX in serialele americane de azi! FOTO explicite

realitatea

Robert Downey Jr. si salariul astronomic de la “The Avengers”

Alexandra Dinu, din nou mireasă! Se marita cu un magnat italian!

Fana lui Johnny Depp, Vanessa Paradis

realitatea

Scrie un comentariu