Home > Lifestyle > A pastrat secretul toata sarcina, desi a avut nevoie de 270 de injectii. Dana Rogoz a dezvaluit de ce afectiune sufera!

A pastrat secretul toata sarcina, desi a avut nevoie de 270 de injectii. Dana Rogoz a dezvaluit de ce afectiune sufera!

Mai are putin pana la nastere si abia acum s-a hotarat sa le dezvaluie fanilor de pe blog si Facebook un secret pe care l-a pastrat toata sarcina, de teama sa nu sperie alte mamici.

Dana Rogoz a explicat zilele trecute pe blog motivul pentru care va naste prin cezariana: sufera de trombofilie, o conditie in care sangele are o tendinta crescuta de a se coagula in vase si care reprezinta un risc special in sarcina. De aceea, frumoasa blondina, care s-a pozat in toate cele 9 luni de sarcina mereu cocheta si optimista, mereu cu zambetul pe buze, a fost nevoita sa isi faca injectii cu anticoagulant in fiecare seara, incepand de la 6 saptamani.

In total, peste 270 de injectii. “Stiti ca sunt nevoita sa fac cezariana, avand trombofilie. Dar am amanat-o cat de mult posibil, ca nasterea sa fie cat mai aproape de data in care s-ar fi produs natural. (…) Eu fac injectii cu anticoagulant in fiecare seara de la 6 saptamani. Si trebuie sa opresc tratamentul cu 24 ore inainte. Ori numai la cezariana programata pot face asta”, a povestit Dana pe blog.

Dana Rogoz a intrat in dialog si cu celelalte mamici de pe blog si le-a explicat ca, desi pare o boala grava, multe dintre femeile insarcinate care au trombofilie nu vor avea complicatii in sarcina.
si

“Inainte de a ramane insarcinata ma ingrozea gandul celor peste 270 de injectii. Dar crede-ma ca motivatia este atat de puternica incat nici nu o sa le simti. Si am citit o multime de lucruri ingrozitoare pe net despre aceasta boala, dar am preferat sa raman pozitiva tot timpul. Si uite ca se poate. Am ajuns la termen, avand o sarcina super usoara, in afara acestui tratament, care – repet – nu e o drama.”

“Eu nu am prea vrut sa scriu despre asta pana acum, tocmai ca sa nu se dramatizeze subiectul si sa sperie alte mamici, asa cum ma speriam eu cand mai citeam pe diverse forumuri tot felul de pareri. Bine ca exista solutii, caci pe vremea mamelor noastre altfel ar fi stat lucrurile in cazul nostru”, a adaugat Dana.

Articole asemanatoare
dana rogoz si familia
Ce probleme de sănătate are graviduța Dana Rogoz?
Dana Rogoz, Catrinel marlon si rodica lazar
Dana Rogoz şi Catrinel Menghia, nominalizate la Oscarurile românești după ce s-au dezbrăcat în filme
lili sandu si iubitul silviu tolu
Top 5 vedete din România care au devenit mame sau vor deveni în 2020
Dana Rogoz joaca in filmul OCTAV

Comenteaza acest articol

A pastrat secretul toata sarcina, desi a avut nevoie de 270 de injectii. Dana Rogoz a dezvaluit de ce afectiune sufera!

by   1 min
0