Home > Lifestyle > Stiri > Actorul Michael Clarke Duncan a murit la 54 de ani

Actorul Michael Clarke Duncan a murit la 54 de ani

Hollywood-ul a mai pierdut o stea. Actorul Michael Clarke Duncan s-a stins la 54 de ani. In iulie, suferise un infarct miocardic si nu si-a revenit complet.

Duncan a ajuns celebru dupa ce a obtinut o nominalizare la Oscar pentru rolul sau din filmul “The Green Mile”, o adaptare dupa un roman al lui Stephen King, in care l-a avut ca partener pe Tom Hanks.

Michael Clarke Duncan a murit in Centrul Medical Cedars Sinai, iar vestea trista a fost facuta publica de logodnica lui.

Actorul s-a nascut in 1957 si a copilarit in sudul orasului Chicago, intr-un apartament mic, el si sora lui fiind crescuti doar de mama, Jean Duncan. A fost admis la Universitatea de Stat Alcorn, dar a abandonat cursurile cand mama lui s-a imbolnavit si a avut nevoie de sprijinul lui. In aceasta perioada a lucrat pe excavator si ca bodyguard in cluburi de noapte. In 1995 s-a mutat la Los Angeles, intentionand sa-si faca o cariera in cinematografie. A fost garda de corp pentru actorii Will Smith si Martin Lawrence, dar a reusit sa atraga atentia dupa ce a aparut in filmul “Armageddon”, in 1998.

Actorii de la Hollywood regreta moartea lui Michael Clarke Duncan si au postat numeroase mesaje de condoleante pe siteurile de socializare.

Articole asemanatoare
Momente grele pentru Dana Rogoz! Tatăl ei a murit
Fratele Simonei Trasca a murit in Inchisoarea Rahova: “E strigator la cer! Nu ne dau trupul lui acasa!”
VESTE DRAMATICĂ pentru Draga Olteanu Matei! “A MURIT în această dimineaţă”
TRAGEDIE! O cunoscută PREZENTATOARE tv a MURIT la 25 de ani

Comenteaza acest articol

Actorul Michael Clarke Duncan a murit la 54 de ani

by   1 min
0