Tabu
Image default
PEOPLE

Adela Popescu, Victoria Răileanu și Cristina Sima Dumitrescu, aniversări speciale în familiile lor

Zilele trecute trei dintre vedetele noastre au avut parte de aniversări specilale în familii pe care au ținut să le puncteze pe rețelele de socialziare. Adela Popescu și Victoria Răileanu și-au sărbătorit băieții în aceeiași zi iar Cristina Sima Dumitrescu și-a aniversat una dintre fiicele ei.

adela popescu si alexandru
adela popescu si alexandru

Prezentatoarea Adela Popescu și actrița Victoria Răileanu din “Vlad” au și altceva în comun decât pasiunea pentru actorie. S-ar părea că amâdouă au băieți născuți în aceeași zi, pe 11 iunie. Adela și Radu Vălcan au doi băieți, însă cel mare, Alexandru a împlinit 4 ani și cei doi au ținut să serbeze acest lucru pe rețelele sociale postând mesaje și imagini cu el nepublicate.

Conrad-si-Victoria-Raileanu
Conrad-si-Victoria-Raileanu

La rândul ei, Victoria Răileanu și Conrad Mericoffer au un fiu, Carol, care în aceeași zi a fost ziua lui. Mămica lui a publicat o imagine cu fiul ei și lângă el textul “La mulți ani, boț de bucurie!”, postare care a primit o mulțime de aprecieri. Și în familia Chefului Florin Dumitrescu a fost sărbătoare, căci Cristina Sima Dumitrescu a publicat următorul mesaj pentru fiica lor lîngă o fotografie cu ea și un

fiica cristinei sima dumitrescu
fiica cristinei sima dumitrescu

tort apetisant. “Micuța mea se face mare! S-a născut cu 2.1 kg, era micuța, fragilă, foarte lipicioasă și cuminte. Azi face 7 ani și nu îmi dau seama când a trecut timpul! E incredibil, câte învățăm și cum devenim oameni mai buni, privind lumea prin ochii copiilor noștri.

familie chef florin dumitrescu
familie chef florin dumitrescu

La mulți ani, micuța mea! Ai atâta putere și curaj în suflețelul tău, ascunse într-o minune mică și delicată! Te iubim mult, Ava Elisabeta!”, a scris soția lui Florrin Dumitrescu pe 10 iunie.

ARTICOLE SIMILARE

Regina Elisabeta a II-a, la prima acțiune publică de la începutul pandemiei. Cum a fost surprinsă

Andreea Damian

Cum a devenit Kendall Jenner „sfânta” literaturii alternative

realitatea

Speak și Ștefania au sărbătorit 3 ani de iubire

Tabu Tabu

Dana Mladin a văzut cum e Parisul în pandemie

Tabu Tabu

Top 5 vedete din România care au devenit mame sau vor deveni în 2020

Tabu Tabu

Cum arată Dana Rogoz însărcinată în 6 luni. Abia i se vede burtica…

Tabu Tabu

Scrie un comentariu