Home > beauty > ADEVARUL despre SANII Innei! Unde au disparut?

ADEVARUL despre SANII Innei! Unde au disparut?

Cea mai în vogă artistă româncă a fost înzestrată cu talent, frumusețe și  noroc, însă nu și cu un bust atrăgător. Chiar și asa, Inna nu pare complexată. În cel mai recent videoclip –  “J’Adore”- artista apare îmbrăcată într-un  combinezon tare sexy şi mulat pe trup, fără sutien, iar ceea ce se ar trebui să se vadă în zona bustului nu există. În ciuda acestui detaliu, Inna nu a mai  apelat la push-up, așa cum face la ședințele foto.

Unde i-au dispărut sânii?

La începutul carierei, Inna a pozat dezbrăcată pentru revista FHM, iar bustul  ei arăta perfect. Avea sânii medii, fermi și bine conturați, însă aceștia au  dispărut peste noapte. Să fi fost sânii frumoși ai Innei doar rezultatul unei  editări în Photoshop sau, pur și simplu, a slăbit artista iar bustul a “intrat  la apă”.

 


1 Response

  1. Marymar

    Eu cred ca sunt phototshopati. Mai noi exista 3 tipuri de sani: naturali, silicontai si photoshopati :)) Momentan ma incadrez in prima categorie, ocazional ina 3a, dar m-ar cam tenta tare de tot a 2a. Am auzit ca ar fi un medic bun la Clinica Metamorphosis, Silvia Stanculescu. Voi stiti ceva?

    Ar fi fain ca si cadou de craciun…

Comenteaza acest articol

ADEVARUL despre SANII Innei! Unde au disparut?

by realitatea   1 min
1