Home > What's hot > Adevarul despre relatia Catalinei PONOR cu Tommy Ramos

Adevarul despre relatia Catalinei PONOR cu Tommy Ramos

Un ziar din Puerto Rico, tara natala a lui Tommy Ramos, a publicat o serie de declaratii acide ale mamei sale, Virginia, care sustinea ca nu poate fi nici vorba de logodna intre Tommy si Catalina Ponor, desi aceasta evocase recent aceasta posibilitate!
www.libertatea.ro a aflat opinia mamei Catalinei, Carmen Ponor!
Iata, mai intai, ce a aparut ca fiind declaratii ale Virginiei Ramos: “Acum aud că am venit în România, că sunt prietenă cu mama fetei ăsteia! Ei se cunosc, dar nu se logodesc şi în nici un caz nu se căsătoresc. Tommy are obiective clare, trebuie să termine facultatea!”. Aceasta ar fi fost declaraţia Virginiei Ramos, care a înfuriat-o, cum era şi normal, pe Cătălina Ponor. Medaliata cu argint la Londra i-a cerut imediat explicaţii lui Tommy care, după un dialog telefonic cu mama sa, i-a dat asigurări că afirmaţiile Virginiei au fost răstălmăcite, fapt confirmat de Carmen Ponor, mama Cătălinei: “Am vorbit cu Cătă şi am înţeles că Virginia n-ar fi declarat niciodată aşa ceva. E adevărat, Tommy trebuie să-şi termine masterul la Facultatea de Arhitectură. Au timp şi de logodnă”.
Extrem de supărată, Carmen Ponor a continuat: “E uluitor cum ne batem joc de campionii noştri, Cătă era foc şi pară ieri. Numai invenţii şi prostii. Şi dacă declara aşa ceva mama lui Tommy, care e problema? Doar nu e fata mea disperată să se mărite… Hai să ne liniştim un pic. Avem copii mari, au 25 de ani, cum să decidă părinţii ce vor face odraslele lor? Ei sunt singurii care ştiu ce planuri şi-au făcut… Când se vor logodi… Când se vor căsători… E treaba lor. Lăsaţi-i în pace! Eu l-am întâlnit o singură dată pe Tommy, am vorbit cu el şi mi s-a părut un băiat serios”…
Articole asemanatoare
Ghid pentru alegerea inelului de logodna cu diamant
Brad Pitt nu a fost prima iubire a lui Jennifer Aniston!
Vedeta TV din Romania se marita la 2 luni dupa divort cu un barbat cunoscut pe Facebook
Se marita CATALINA PONOR!

Loading...

Comenteaza acest articol

Adevarul despre relatia Catalinei PONOR cu Tommy Ramos

by   1 min
0