Tabu
LIFE & LOVE LIFESTYLE What's hot

DRAMA SEXUALA la olteni: ce a vrut politista MELANIA sa-i taie sefului ei!

O poliţistă din comuna Brâncoveni-Olt este cercetată pentru tentativă de omor, după ce şi-a înjunghiat superiorul, şeful Poliţiei Rurale Balş, pe care îl acuză că ar fi violat-o în trecut.Melania Renghea (27 ani) a venit miercuri seară acasă la şeful ei şi i-a cerut să iasă în faţa locuinţei ca să vorbească în maşină. Gheorghe Barbu (46 ani) s-a conformat, numai că, odată ajuns în autoturism, poliţista s-a năpustit asupra lui cu un cuţit. Echipajele sosite imediat la locul faptei l-au transportat pe comisar la spital, dar şi pe femeie, care este gravidă în luna a cincea şi riscă acum să piardă sarcina. Medicii care l-au preluat pe şeful poliţiei rurale cred că agresoarea a vrut să se răzbune pe şeful ei tăindu-i penisul. “A avut noroc. Putea să rămână fără organul genital, pentru că leziunea a fost foarte mare “, a declarat medicul Romeo Stănculescu.

Potrivit procurorilor, femeia îl acuză pe şeful ei, care e însurat şi are doi fii, că ar fi violat-o în trecut, dar şi că ar fi obligat- o să se prostitueze şi se pare că a depus şi o plângere penală împotriva lui, versiune susţinută şi de soţul agresoarei. “Mi-a spus că a fost violată de Barbu. Am înţeles că a şi traficat-o şi atunci am depus plângere la DIICOT. A mai venit acasă bătută. Cu părul smuls. Nu ştiu acum dacă e gravidă cu mine sau cu el”, a declarat Relu Renghea.

În scandal sunt amestecate nume mari din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Olt, Melania spunând că Barbu ar fi „plasat-o“ comandanţilor instituţiei în scopul întreţinerii de raporturi sexuale. De asemenea, femeia îl acuză pe Barbu că ar fi violat-o de mai multe ori în ultimii trei ani, motiv pentru care, în luna noiembrie, poliţista s-a transferat la un alt post de poliţie.
„Gheorghe Barbu a plasat-o la mai mulţi poliţişti, inclusiv la «cei mai mari». Nu pot să spun acum mai multe, mă gândesc la binele familiei. Ea a spus şefilor ce i se întâmplă şi nu s-a făcut nicio anchetă“, spune Relu Renghea, soţul femeii. Bărbatul adaugă că a aflat de drama soţiei sale abia pe data de 22 decembrie. Poliţista a depus plângere împotriva fostului şef la DIICOT Craiova pentru şantaj, viol şi ameninţări, pe 24 decembrie.
Comandantul IPJ Olt, comisar-şef Ion Voicu, nu a putut fi contactat pentru declaraţii. „Deocamdată nu se cunosc circumstanţele producerii incidentului. A fost declanşată cercetarea prealabilă şi a fost sesizat Consiliul de Disciplină al IPJ Olt, care va ancheta cazul. La nivelul IPJ Olt nu a fost depusă nicio plângere din partea reclamantei cum că ar fi fost violată de către fostul ei şef ierarhic sau de către alte persoane“, a spus Claudia Radu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

ARTICOLE SIMILARE

Un model a pozat nud la Zidul Plângerii din Ierusalim și i-a enervat pe credincioși

Andreea Damian

Cadouri pentru ele de 1 si 8 Martie

realitatea

10 greseli grave de frumusete pe care le poti face toamna

Cel mai bine plătită vedetă pe Instagram: 1,2 milioane de dolari pe postare

Andreea Damian

Povestea femeii celebre care și-a dorit un copil la 54 de ani: Am încercat până nu au mai rămas embrioni

Andreea Damian

Cu cat le-au fost taiate salariile lui Brenciu si Banica Jr.! Nu e de mirare ca au plecat de la PRO TV

Scrie un comentariu