Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

Adevarul tragic despre moartea fratelui lui Stefan Banica Jr

Avea doar 25 de ani, cand BMW-ul condus de un prieten a derapat si a intrat in coliziune frontal cu un stalp de beton. Se implinesc 14 ani de cand Alexandru Silviu Banica, fratele celebrului Stefan Banica Jr, a trecut in nefiinta.

http://bucatarici.ro/violetta-3-urmeaza-cel-mai-trist-moment-din-serial/

Azi, fratele disparut tragic ar fi împlinit 39 de ani. Fratele artistului s-a stins din viaţă la 25 de ani, într-un teribil accident rutier provocat de prietenul lui cel mai bun. Şoferul, care a pierdut controlul volanului, a supravieţuit şi a participat la înmormântare în cârje, copleşit de vinovăţie. La cimitirul  “Reînvierea”, alături de Alexandru, care ar fi împlinit astăzi 39 de ani, mai odihneşte şi tatăl vedetei, reputatul actor Ştefan Bănică, decedat în 1995.

Frate dintr-o altă relaţie a tatălui

Ştefan Bănică jr şi Alexandru Silviu Bănică erau fraţi de tată. Primul, rodul relaţiei seniorului cu ziarista Sanda Liţeanu. Al doilea, rezultatul relaţiei cu femeia alături de care Bănică sr şi-a refăcut viaţa. Pe cei doi îi despărţeau aproape zece ani.

Ştefan Bănică jr nu uită teribila pierdere şi, anual, mai nou însoţit de fiul său, Radu Ştefan, merge să aprindă lumânări la căpătâiul celor trecuţi în nefiinţă, înhumaţi în cavoul familiei, situat în Cimitirul Reînvierea. Semn că nu l-au uitat pe Alexandru, cunoscut de prieteni drept “Babanu”, lumânările pâlpâie la crucea acestuia şi astăzi, când se împlinesc 14 ani de când nu mai e. Mormântul este îngrijit şi groparii povestesc că Bănică nu a ratat nici o zi de comemorare din 2001 până astăzi, conform www.libertatea.ro .

ARTICOLE SIMILARE

Iulia Vantur si-a luat adio: “Nu mă mai întorc la Ştirile ProTV!”

Marilyn Monroe va fi imaginea Chanel No. 5

Care sunt principalele calitati si defecte gasite la prieteni?

realitatea

COSMARUL din Apuseni – noi detalii

Ce a facut Monica Gabor cand a aflat ca mama ei a murit!

7 pasi de urmat dupa achizitionarea unui automobil second hand

realitatea

1 comentariu

Adevarul tragic despre moartea fratelui lui Stefan Banica Jr | Femininne 16 January 2015 at 13:09

[…] Citeste mai departe […]

Răspunde

Scrie un comentariu