Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

ADI DESPOT – accident grav la schi! A fost DEJA OPERAT

Adrian Despot, solistul formaţiei Viţa de Vie, s-a accidentat în timp ce se afla la ski în Bulgaria. Potrivit unui comunicat de presă transmis recent, artistul are o fractură la mâna dreaptă, care a necesitat o intervenţie chirurgicală.

„Din ce mi-au explicat doctorii, riscul era pierderea parţială a mobilităţii mâinii drepte. Acesta este coşmarul oricărui chitarist”, a spus cântăreţul după operaţia realizată la Spitalul militar din Bucureşti.

 adi despotArtistul în vârstă de 37 de ani a povestit că incidentul de pe pârtie s-a produs după ce a alunecat pe o piatră.

„Paradoxal, nu e foarte multă zăpadă în perioada asta a anului. Sunt multe pietre, în schimb. Am avut ghinionul să mă întâlnesc pe pârtie cu o piatră”, a explicat Adrian Despot.

Întrucât cântăreţul va avea mâna imobilizată timp de şase săptămâni, după care va merge la mai multe şedinţe de fizioterapie, turneul „Fenomental”, pe care trupa sa urma să-l înceapă pe 17 ianuarie, se amână cu peste o lună.

Astfel, primul concert va avea loc pe 21 februarie, la Piteşti, iar ultimul este programat pentru 15 noiembrie, la Slatina.

ARTICOLE SIMILARE

Vinerea aceasta este ultima sansa de inscriere in proiectul MOOZA Pop-Up Store!

Christian Sabbagh divorteaza dupa 10 ani de casnicie! Iata motivele

Mirosul fricii există și se ia, spun specialiștii

realitatea

Keira Knightley o critică dur pe Kate Middleton pentru că afișează o imagine falsă despre naștere

Andreea Damian

El a “inventat-o” pe Madalina Ghenea! Uite cine a fost primul iubit al supermodelului

Giulia Nahmany, silueta de model fara lactate!

Scrie un comentariu