Tabu
Image default
CULTURE FASHION

Adina Buzatu alungă ploaia de la Sibiu

Adina Buzatu aduce soarele la Feeric Fashion Days… la propriu. După zile bune de ploaie care au determinat mutarea fashion show-urilor într-o locaţie acoperită, în ultima zi a festivalului ploaia se oprește exact cu câteva ore înaintea prezentării TRENDS by Adina Buzatu, permiţându-i stilistului să facă un spectacol de excepție în Piaţa Mică a oraşului.

Abia întoarsă în România de la cel mai important târg de modă masculină, Pitti Uomo  Florența, Adina Buzatu prezintă la Sibiu o colecţie contemporană dedicată bărbatului actual, cu un stil de viață dinamic și program imprevizibil.

Cu accente inspirate din moda anilor 30, colecţia TRENDS by Adina Buzatu aduce în prim-plan nu doar ţinute adecvate diverselor momente ale zilei ci şi accesorii preţioase, demonstrând că detaliile contează şi în cazul bărbaţilor. Culorile vedeta sunt roșul și albastrul de diferite nuanțe. Toate piesele sunt realizate din țesături în exclusivitate naturale – bumbac, in, cânepă, lână sau mătase naturală. Imprimeurile sunt geometrice sau inspirate din natură  – florale, animal print.

Față de designeri, care în general își aleg manechinii dupa anumite dimensiuni clar stabilite, stilista Adina Buzatu preferă ca manechinii din prezentările ei să fie diferiți ca înălțime și siluetă, astfel încât fiecare bărbat din public să se regasească în ținutele de pe podium. Din colecțiile celor 52 de branduri pe care le reprezintă în exclusivitate pentru România, Adina Buzatu stilizează ținutele pe care le prezintă în funcție de aspectul și personalitatea fiecărui model în parte.

“Sunt fericită ca show-ul de la Sibiu a ieşit conform planului, iar vremea a ţinut cu noi. Nu e pentru prima dată când se oprește ploaia chiar înainte de prezentarea mea. La Feeric Fashion Days Sibiu de anul trecut s-a întâmplat același lucru, vremea era capricioasă şi toată lumea se temea că va ploua groaznic. A plouat ce-i drept, dar numai după ce s-a terminat show-ul TRENDS” a povestit Adina Buzatu.

ARTICOLE SIMILARE

Michael Cera, Jason Schwartzman și Chris Evans, goi în GQ august

realitatea

Cealaltă față a frumuseții

realitatea

Informații despre desfășurarea Romanian Music Awards

Andreea Dogaru o imbraca pe cunoscuta cantareata Nyanda

realitatea

Italian Gold Market s-a mutat în Centru

realitatea

Top 7 obiceiuri vestimentare gresite

realitatea

Scrie un comentariu