Tabu
What's hot

ADINA BUZATU, cea mai frumoasa mama singura! Interviu si FOTO din TABU

Adina Buzatu a surclasat toate dificultatile vietii si, acum, munceste in continuare 15-16 ore pe zi, dar este fericita!

 

…-Cum e să fii mamă singură?
Sunt mamă singură, dar o mamă singură fericită. Fericită cu fiica mea! Dar ea nu se simte ca un copil cu o mamă singură. Tatăl o iubeşte, o ajută, este mereu în contact cu ea. Nu am idei preconcepute, dacă Sara vrea să doarmă o noapte la tatăl ei, o las fără probleme. Pur şi simplu! Am făcut-o pe Sara foarte devreme, la 20 de ani, din dragoste. Dar, după trei ani, nu am mai putut continua relaţia cu tatăl ei şi m-am despărţit. Cred că nu trebuie niciodată să faci o tragedie din asta, trebui să ai puterea să o iei de la capăt singură.
-Cine te ajută? La cât eşti de ocupată, cum te descurci cu o adolescentă în casă?
În primul rând, orice clipă liberă i-o dedic ei. Dar mă ajută, cât pot, şi părinţii mei. Mama are 70 de ani, tata -80, dar sunt foarte activi. Tocmai şi-au renovat casa de la Sinaia. Tata a fost militar de carieră, şef de unitate şi dascăl al mai multor promoţii de ofiţeri. De la el, am disciplina, rigoarea fără de care nu aş fi făcut nimic în viaţă. Dar am învăţat că, dacă am o problemă, trebuie să încerc să mi-o rezolv singură. În clasa a noua, am făcut singură toate demersurile şi m-am mutat de la un liceu la altul, de la “George Coşbuc” la Economic 2. Mi s-a părut mai potrivit acolo, apoi am făcut ASE-ul. Dar părinţii mei nu au ştiut nimic despre mutare, deşi mătuşa mea era profesoară în liceul la care m-am mutat.
-De câte ori ai luat-o de la zero?
Cu adevărat, de două ori. Prima oară, când, la 23 de ani, m-am desărţit de tatăl Sarei, a doua oară când, după prima tentativă de afaceri, m-am trezit, într-o bună dimineaţă, fără nimic. Asociata mea mă lasase doar cu datorii. Atunci, am stat două săptămâni închisă în casă, întorcând problema pe toate feţele, analizând şi încercând să înţeleg ce greşisem. Cea mai importantă decizie pe care am luat-o a fost să fac totul singură. Şi m-am hotărât să schimb, să fac modă pentru bărbaţi. Am cercetat piaţa şi am observat că, într-un fel, bărbaţii erau neglijaţi. Mi-am fixat, iniţal, ca ţintă un mare brand pentru bărbaţi – Vakko. Cei care, în neştiinţă de cauză, mă acuză de “turcisme” ar trebi să zie că acesta este un brand internaţional de lux, la care se ajunge greu. Eu am reuşit, după aproape un an, prin intermediul unei prietene care ştia pe cineva care, la rândul său, cunoştea pe cineva etc. În fine, când trebuia să am întâlnirea finală de la Bucureşti şi să prezint locaţia, pe care o închiriasem şi o renovasem special pentru acest eveniment, m-am trezit, dimineaţa, cu magazinul inundat! Culmea ghinionului! Noroc că managerii care veniseră au dat mai multă importanţă strategiei de afaceri decât acestui “detaliu” şi am putut încheia o înţelegere.
…Interviul complet, cu detalii incredibile din viata si cariera stilistei, precum si mai multe imagini numai in TABU de noiembrie. FOTO: Corina Olaru. TEXT: Dan-Silviu Boerescu. PRODUCATOR: Cristi Petrescu.

ARTICOLE SIMILARE

De ce a fugit de acasa IULIA IONESCU? Adevaruri care dor: CE va face la 18 ani???

realitatea

CE a scris Petru Mircea pe monumentul MADALINEI MANOLE

Publicația britanică care i-a dedicat un articol Anamariei Prodan: „Cel mai HOT impresar din lume”

Andreea Damian

Dovada ca Victor Slav si Anda Adam se intalneau: “Bianca nu e acasa. Raman eu la tine peste noapte?”

O femeie – presedinte al echipei de fotbal STEAUA BUCURESTI! Si nu e Prodanca!

Trucurile de machiaj pentru toamnă ale unui make-up artist

Scrie un comentariu