Tabu
PEOPLESlider

Afecțiunea de care suferă Cleopatra Stratan! Nu poate scăpa de ea nici cu operație

Cleopatra Stratan a făcut o dezvăluire șocantă pe rețelele de socializare, atunci când a mărturisit că suferă de o afecțiune care nu poate fi operată. 

La vârsta de doi ani, Cleopatra Stratan a fost diagnosticată cu o afecțiune oftalmologică gravă, respectiv astigmatism hipermetropic. Această problemă nu poate fi rezolvată nici cu ajutorul unei operații, motiv pentru care artista preferă să poarte ochelarii cu care s-a obișnuit de atât de multă vreme. Ea a povestit că a încercat să apeleze și la lentile de contact, însă acestea nu au fost de prea mare ajutor, dat fiind că dioptriile ei sunt foarte mari.

„Nu am miopie, am astigmatism hipermetropic, dioptriile foarte mari și port ochelari de la 2 ani. M-am interesat și de operație, însă peste tot mi s-a spus că șansele de vindecare, la ceea ce am, nu sunt de 100% (doar îmi scade dioptria sau recidivează în timp). Am încercat și lentile de contact, văd mai prost cu ele, din cauza dioptriilor mari (e mult de explicat medical de ce). În concluzie, prefer să port ochelari pentru tot restul vieții, îi ador și fac parte din mine!”, a povestit Cleopatra Stratan pe pagina ei de Instagram.

Nici chiar la Asia Express nu a renunțat la ochelari, cu toate că nu puține au fost ocaziile când aceștia au încurcat-o în timpul probelor extrem de dificile. Cleopatra Stratan nu s-a putut despărți de ochelarii de vedere nici în ziua nunții.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Candice Swanepoel, prima fotografie după naștere i-a adus multe critici

Andreea Damian

Actrița Oana Cârmaciu din Sacrificiul a născut în secret un băiețel

Tabu Tabu

Hailey Baldwin s-a dezlănţuit la adresa haterilor de pe Instagram

Andreea Damian

Ozana Barabancea și Bianca Brad, modele pentru o zi

Tabu Tabu

Un cap plin de vise confirmă faptul că Coldplay nu este cool și nici nu a încercat vreodată să fie

realitatea

Cristina Joia, atacată și lovită într-un magazin

Tabu Tabu

Scrie un comentariu