Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Alec Baldwin, tată pentru a șaptea oară la 62 de ani: e fetiță! Prima poză cu bebelușul

La 62 de ani, actorul american Alec Baldwin este tată pentru a şaptea oară. Soţia lui, Hilaria, a anunţat pe reţelele sociale naşterea unei fetițe, adusă pe lume de o mamă surogat.

Micuța s-a născut la doar cinci luni de la venirea pe lume a ultimului lor copil. Tată pentru a șaptea oară, Alec Baldwin a dezvăluit că micuța se numește Lucia. „Suntem atât de îndrăgostiți de fiica noastră, Lucia. La fel ca frații tăi, ești un vis împlinit”, a scris soția sa pe Instagram, alături de o fotografie cu micuța Lucia dormind.

Anunțul prenumelui copilului vine doar la o zi după anunțul surpriză al Hilariei Baldwin, în care a spus că e mamă pentru a șasea oară. Antrenoarea de yoga, în vârstă de 37 de ani, mai are cinci copii: Eduardo (5 luni), Romeo (2 ani), Leonardo (4 ani), Rafael (5 ani) și Carmen (7 ani).

Alec Baldwin mai are o fată, Ireland, de 25 de ani, din căsătoria cu actriţa Kim Basinger.

Vestea nașterii Luciei – care a avut loc la numai 5 luni de la precedenta – a ridicat multe întrebări pe rețelele de socializare. Din moment ce Hilaria Baldwin nu a publicat nicio fotografie cu ea însărcinată și nici măcar nu a precizat că este însărcinată, unii cred că ea a apelat la o mamă surogat, lucru neconfirmat de Hilaria și Alec Baldwin.

Reacția internauților, care au întrebat cine este femeia care a adus fetița pe lume, l-a înfuriat pe actor. „În astfel de situații se adresează felicitări”, le-a replicat el.

ARTICOLE SIMILARE

Ultima tendință ușor stupidă pe internet dar care creează dependență: gelatina

Dora Constantinovici

Adrian Mutu a decis să rămână acasă. Cum arată familia lui de acum

Tabu Tabu

Cum arată casa de 20 de mil. $ a lui Kim Kardashian

Andreea Damian

Cum arată și cu ce se ocupă soția medicului Valeriu Gheorghiță

Andreea Damian

Meghan Markle sau „Pinocchio”. Piers Morgan a remarcat 17 aberații în interviul șocant cu Oprah

Andreea Damian

Cura de detoxifiere cu Chlorella, alga minune!

realitatea

Scrie un comentariu