Tabu
Image default
PEOPLESlider

Alec Baldwin, tată pentru a șaptea oară la 62 de ani: e fetiță! Prima poză cu bebelușul

La 62 de ani, actorul american Alec Baldwin este tată pentru a şaptea oară. Soţia lui, Hilaria, a anunţat pe reţelele sociale naşterea unei fetițe, adusă pe lume de o mamă surogat.

Micuța s-a născut la doar cinci luni de la venirea pe lume a ultimului lor copil. Tată pentru a șaptea oară, Alec Baldwin a dezvăluit că micuța se numește Lucia. „Suntem atât de îndrăgostiți de fiica noastră, Lucia. La fel ca frații tăi, ești un vis împlinit”, a scris soția sa pe Instagram, alături de o fotografie cu micuța Lucia dormind.

Anunțul prenumelui copilului vine doar la o zi după anunțul surpriză al Hilariei Baldwin, în care a spus că e mamă pentru a șasea oară. Antrenoarea de yoga, în vârstă de 37 de ani, mai are cinci copii: Eduardo (5 luni), Romeo (2 ani), Leonardo (4 ani), Rafael (5 ani) și Carmen (7 ani).

Alec Baldwin mai are o fată, Ireland, de 25 de ani, din căsătoria cu actriţa Kim Basinger.

Vestea nașterii Luciei – care a avut loc la numai 5 luni de la precedenta – a ridicat multe întrebări pe rețelele de socializare. Din moment ce Hilaria Baldwin nu a publicat nicio fotografie cu ea însărcinată și nici măcar nu a precizat că este însărcinată, unii cred că ea a apelat la o mamă surogat, lucru neconfirmat de Hilaria și Alec Baldwin.

Reacția internauților, care au întrebat cine este femeia care a adus fetița pe lume, l-a înfuriat pe actor. „În astfel de situații se adresează felicitări”, le-a replicat el.

ARTICOLE SIMILARE

Globurile de Aur 2019. Filmul „Green Book” este marele câștigător al galei

Andreea Damian

Nunțile, afectate de valul scumpirilor. Cu cât au crescut prețurile

Andreea Damian

Vedetele care apar cel mai mult în lenjerie intimă în filme

Andreea Damian

Documentarul Matangi/Maya/M.I.A a făcut-o pe artistă să plângă

Dora Constantinovici

Daniela Crudu va fi mamă. Cine e tatăl copilului ei: „E cuminte, mă iubește, îl iubesc”

Andreea Damian

ARTE TV ⎪ Un serial documentar despre piețele Europei

Ciocîrlan

Scrie un comentariu