Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Dan Bitman, laude pentru Diana Şoşoacă. O consideră eroină!

Diana Şoşoacă a reușit să agite apele în politica românească, din cauza numeroaselor sale declarații controversate. Comportamentul senatoarei i-a adus însă excluderea din partidul AUR.

Dan Bitman însă o apreciază și nu s-a sfiit să-i aducă laude senatoarei Diana Şoşoacă. Cântărețul consideră că dacă am mai avea 20 de parlamentari ca aceasta România ar fi la nivelul Suediei.

Solistul trupei Holograf a fost întrebat de Adriana Bahmuţeanu ce părere are despre Diana Şoşoacă. „Ah, da, o salut şi, uite, beau un pahar de vin în cinstea ei! Dacă mai aveam 20 de politicieni ca Diana Iovanovici-Şoşoacă, eram Suedia, nu România! Eram departe de tot…”, a declarat Bittman, citat de adevarul.ro.

Bittman consideră că senatoarea nu face altceva decât să se lupte pentru „drepturile românilor”, după ce aceştia şi le-au uitat.

„Românii au uitat să-şi ceară drepturile, nu ştiu nici ce drepturi au. Unii sunt deranjaţi de modul în care ea se exprimă. Ea este femeie, iar în România misogină femeile trebuie călcate în picioare, dar este o femeie care cunoaşte legile, este o femeie care apăra legile si vorbeste în numele legii. Suntem într-o ţară, România, în care nimeni nu apăra legea în faţa autorităţilor. Nu avem o lege a răspunderii prezidentiale – pentru ca presedintele încalcă legea în fiecare zi”, a mai afirmat interpretul.

Mai mult decât atât, o consideră pe Şoşoacă un adevărat avocat al poporului!. „Alţii dau cu invective în ea…. Pentru că… e pe interese, întreaga presă e pe interes, e platită… presa libera e o poveste. Fără îndoială Diana Şoşoacă este un început, îmi pare rău ca cei din fostul partidul ei nu au stiut sa renunte la orgolii. Diana Şoşoacă trebuia mentinuta, pentru ca face treaba. Ea face treaba, face pentru popor, ea este un adevarat avocat al poporului! Uite, poate facem o miscare civica, o invitam si pe Diana Sosoaca si facem o miscare civica adevarata”, a mai spus Dan Bittman.

ARTICOLE SIMILARE

Monica Davidescu și Aurelian Temișan, mesaje speciale pentru fiica lor

Tabu Tabu

Drama teribilă din trecutul actriței Jessica Alba

Andreea Damian

Ai un sot care joaca la pariuri? Iata cum poti sa il intelegi mai bine!

realitatea

Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania. Moment unic la televizor

Tabu Tabu

10 activitati placute prin care poti arde 300 de calorii

realitatea

Flavia Mihășan mai slabă decât era înainte să rămână insăcinată

Tabu Tabu

Scrie un comentariu