Tabu
Image default
FASHION Slider

Fiica Serenei Williams s-a lansat în modă la doar 3 ani (VIDEO)

După ce Serena Williams și Stuart Weitzman, un producător de încălțăminte foarte apreciat, în special de către celebrități, în Statele Unite ale Americii, și-au anunțat colaborarea în luna mai a anului trecut, jucătoarea de tenis prezintă o nouă colecție a brandului american.

Sportiva de 39 de ani nu este singură în această nouă campanie. I s-a alăturat și fiica sa, Olympia! Este prima lor campanie de modă împreună, notează reprezentanții Stuart Weitzman. La doar 3 ani, micuța debutează în lumea modei.

Fetița își imită mama și se comportă ca o profesionistă în timpul ședinței foto. Olympia a făcut, de asemenea, primii pași în pantofi cu toc, alături de Serena!

Campania de primăvară 2021 SW x SW le aduce împreună pe Serena Williams și fiica ei, Alexis Olympia Ohanian, Jr. „Speranța și optimismul sunt esențiale pentru fiecare campanie SW x SW și prezentarea legăturii puternice dintre mamă și fiică evidențiază modul în care fiecare generație poate inspira orice generație – fie că este vorba de părinți sau copii – să pășească în locul celuilalt”, potrivit unui comunicat al brandului.

În noua campanie Stuart Weitzman, Serena poartă cele mai noi elemente esențiale de haute fashion și funcționalitate, concepute să strălucească în dulapul femeii moderne.

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai inspirate tinute de la premiile Grammy

realitatea

Vedete nascute pe 29 august!

realitatea

Britney Spears a întors armele împotriva tatălui ei, pentru libertate

Andreea Damian

Gamme Rouge by Giambattista Valli & Tory Burch la The Place

realitatea

Colecția Toamnă-Iarnă de lenjerie Magielle

realitatea

CATANGA – mireasa in rochia alba de dantela a lui BOTEZATU / Foto!

Scrie un comentariu