Tabu
FASHIONSlider

Fiica Serenei Williams s-a lansat în modă la doar 3 ani (VIDEO)

După ce Serena Williams și Stuart Weitzman, un producător de încălțăminte foarte apreciat, în special de către celebrități, în Statele Unite ale Americii, și-au anunțat colaborarea în luna mai a anului trecut, jucătoarea de tenis prezintă o nouă colecție a brandului american.

Sportiva de 39 de ani nu este singură în această nouă campanie. I s-a alăturat și fiica sa, Olympia! Este prima lor campanie de modă împreună, notează reprezentanții Stuart Weitzman. La doar 3 ani, micuța debutează în lumea modei.

Fetița își imită mama și se comportă ca o profesionistă în timpul ședinței foto. Olympia a făcut, de asemenea, primii pași în pantofi cu toc, alături de Serena!

Campania de primăvară 2021 SW x SW le aduce împreună pe Serena Williams și fiica ei, Alexis Olympia Ohanian, Jr. „Speranța și optimismul sunt esențiale pentru fiecare campanie SW x SW și prezentarea legăturii puternice dintre mamă și fiică evidențiază modul în care fiecare generație poate inspira orice generație – fie că este vorba de părinți sau copii – să pășească în locul celuilalt”, potrivit unui comunicat al brandului.

În noua campanie Stuart Weitzman, Serena poartă cele mai noi elemente esențiale de haute fashion și funcționalitate, concepute să strălucească în dulapul femeii moderne.

ARTICOLE SIMILARE

Rihanna s-a ferit să prindă buchetul de mireasă la nunta prietenei sale. VIDEO VIRAL

Andreea Damian

UGG by Jimmy Choo

realitatea

Poliamoria sau cum fiica lui Will Smith dă startul unui nou trend în relațiile intime

Andreea Damian

Un sketch marca Saturday Night Live. Theresa May, sărut pasional cu Churchill

Andreea Damian

Problemele de modă ale femeilor pe care bărbații nu le înțeleg

Andreea Damian

Monica Bellucci, insarcinata si aproape goala pe coperta Vanity Fair Italia

realitatea

Scrie un comentariu