Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cum arată și cu ce se ocupă Miki de la K-pital, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor

Miki de la K-pital, așa cum o cunoaște toată lumea, a intrat într-un con de umbră de când a renunțat la muzică. Mihaela Marinache, pe numele ei adevărat, a profitat de pandemie și s-a reprofilat.

Judecând după imaginile pe care le postează pe contul ei de socializare, se pare că mica ei pasiunea se transformă ușor ușor într-o mică afacere.

Cântăreața s-a apucat să confecționeze manual bijuterii, o pasiune pe care o are de când se știe. Miki și-a prezentat colecția de accesorii hand made pe rețelele de socializare.

Acum, la început de martie, Miki a pregătit mărțișoare pe care le-a oferit prietenilor și cunoscuților. Vedeta folosește materiale de calitate pentru bijuteriile sale – argint și pietricele Swarovski – și spune că nu apelează la niciun aparat pentru a le aduce la forma finală, ea ocupându-se cu propriile mâini de toate operațiunile necesare confecționării lor.

„Acum, pe pandemie, m-am apucat să fac brățărele handmade și împletite. Sunt făcute din argint, Swarovski, ață împletită manual de mine, nu de mașinării! Le dau prietenilor și oamenilor dragi mie, nu este practic chiar o afacere deocamdată! Mă mai gândesc dacă să dezvolt treaba asta! Dar dacă își dorește cineva cu adevărat, le poate comanda de pe Instagram”, a declarat solista, pentru click.ro.

Miki se gândește serios să-și deschidă o afacere cu bijuterii hand made.

În perioada 1999-2002 a făcut parte din proiectul K-pital, împreună cu Vlad Gheorghiu si Alex Cernahoschi, alături de care a scos trei albume, astfel cunoscând succesul la nivel național. După 2002, în cariera solo, Miki a mai lansat alte trei albume.

ARTICOLE SIMILARE

Ruby a îmbrăcat rochia de mireasă dar nu s-a măritat

Tabu Tabu

Fotomodel de talie internațională, apropiat lui Kate Moss, găsit mort în casă

Andreea Damian

Dora Maar nu mai este „Femeia care plânge” a lui Picasso

Andreea Damian

Interviu Exclusiv! Randi a pierdut o vacanță exotică în Thailanda din cauza CoVid19

Tabu Tabu

Banksy explică de ce falsurile l-au forțat să intre în comerțul electronic și să-și vândă arta

Dora Constantinovici

Cum și-a sărbătorit milionarul Nicușor Stan ziua de naștere în izolare

Tabu Tabu

Scrie un comentariu