Tabu
Image default
FASHIONSlider

Rochia mitică a Madonnei din clipul Material Girl, vândută la licitație

Rochia purtată de Madonna în videoclipul muzical al piesei Material Girl, în 1985, va fi vândută la evenimentul Music Icon organizat de casa de licitații din California Julien’s.

Rochia satinată roz aprins, creată inițial pentru un film biografic Marylin Monroe intitulat Goodbye, Norma Jean, a fost închiriată de Madonna de la studiourile de la Hollywood care produceau filmul.

Cântăreața dorise într-adevăr să reproducă una dintre scenele mitice ale filmului Gentlemen Prefer Blondes (1953), în care Marylin și această piesă semnată de designerul de costume Travilla erau în centrul atenției. În 2014, rochia făcuse deja obiectul unei licitații, fiind vândută cu 59.375 de dolari.

O piesă cult

„Una dintre cele mai legendare ținute purtate de actriță”. Așa a descris un purtător de cuvânt al lui Julien această creație omagiind-o pe Marilyn Monroe. Realizată din satin roz, rochia este compusă dintr-un corset și o fustă strânsă cu o despicătură în centrul spatelui. Elementul central al piesei este o fundă mare căptușită cu organza neagră la centură. Mănuși din satin roz strălucitor, blană artificială albă și brățări cu strassuri vor completa lotul licitat în perioada 20-22 mai la Hard Rock Café New York și pe site-ul juliensauctions.com.

Julien’s va vinde și alte obiecte și haine care au fost purtate de Madonna. În cazul rochiei din videoclipul Material Girl, casa de licitații a decis să ofere și o versiune NFT care va fi „o reprezentare digitală a rochiei fizice purtate de Madonna”, explică Julien’s.

ARTICOLE SIMILARE

The Rolling Stones | Expoziție itinerantă și aniversară la Marsilia

Ciocîrlan

Simona Halep a sfidat tradiția machedonilor după căsătorie. Ce a decis sportiva

Andreea Damian

Cele mai spectaculoase look-uri din colecțiile pre-fall 2020! Tendințele, sub lupă

Andreea Damian

Sophie Turner din Game of Throne a mai făcut o nuntă și a purtat o rochie impresionantă de mireasă

Andreea Damian

Rihanna și-a lansat linia de lenjerie intimă. Colecția include și cătușe cu blană

Andreea Damian

Cele mai frumoase idei de cereri în căsătorie care garantează un DA hotărât

Andreea Damian

Scrie un comentariu