Tabu
CULTURESlider

La film în seara de Crăciun

În seara de Crăciun, TIFF Unlimited te invită, începând cu ora 20:00, să vizionezi o comedie pentru întreaga familie, gratuit, timp de 24 de ore. „Schimb de Moși I Crăciunul familiei Andersen”, după o poveste norvegiană clasică de Crăciun, de Alf Prøysen.

Cel mai de succes film de familie din Norvegia, cu peste 500 000 de spectatori și, totodată, pelicula nominalizată la Amanda Awards, cele mai importante premii dedicate cinematografiei norvegiene, la categoria „Cel mai bun film pentru copii”,  Schimb de Moși I Crăciunul familiei Andersen poate fi vizionat gratuit în seara de 25 decembrie, pe platforma online TIFF Unlimited în parteneriat cu Banca Transilvania.

Sinopsis

Andersen, un tâmplar care încearcă să-i ofere familiei sărbătorile ideale de iarnă și să-i facă pe copiii lui să creadă în Moș, va redescoperi magia Crăciunului atunci când dă nas în nas cu adevăratul Moș Crăciun și fac schimb de roluri.

TIFF Unlimited

TIFF Unlimited este platforma de streaming a Festivalului Internațional de Film Transilvania, disponibilă online și în aplicațiile iOS și Android (mobile și TV). Platforma poate fi accesată pe bază de abonament lunar sau anual, pe teritoriul României, cu excepția unei selecții de filme românești disponibile în întreaga lume.

Detalii pe www.unlimited.tiff.ro

ARTICOLE SIMILARE

Noua generație de prinți pe Instagram. Cum se distrează tinerii monarhiști în vacanțe

Andreea Damian

Rezistența cecenă, elogiată de Tolstoi

realitatea

Momentele grele pentru Angelina Jolie: două dintre fiicele sale au ajuns pe mâna medicilor

Andreea Damian

Încă un DIVORȚ în showbiz. Și-au spus „adio” după 7 ani de iubire

Tabu Tabu

Cum a reacționat Ilinca Vandici atunci când a primit propunerea de a prezenta emisiunea alături de Teo Trandafir

Andreea Damian

Pierce Brosnan și „copiii” lui Robin Williams din Mrs. Doubtfire s-au reunit după 25 de ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu