Tabu
FASHION

Alegerea unui costum de mire în trend cu ultimele tendințe din anul 2021

 

Selecția costumului mirelui este la fel de importantă ca și cea a rochiei pentru mireasă. Bărbații ar trebui să poarte cea mai bună îmbrăcăminte din cap până în picioare și pentru a fi siguri că nu dau greș, se pot inspira din ultimele tendințe la costume de ceremonie din anul 2021.  

Unii miri aleg un costum Ready to Wear, alții optează pentru un costum Bespoke, care are croiala personalizată. Cu siguranță a doua variantă este mai bună, deoarece costumul este realizat de croitori consacrați în domeniul Bespoke și deci produsul va arăta impecabil. El va fi croit și cusut manual în atelierul casei de modă și va oferi garanția că se va potrivi corect pe corp. Un astfel de costum se realizează în 20 de zile lucrătoare și arată fenomenal. Cei care consideră că timpul lor este limitat, îl pot face la urgență, în 7 zile, plătind o taxă suplimentară, sau pot cumpăra un costum la gata, din rafturile magazinelor de fashion din București sau din alt oraș din țară.

Când se alege un costum gata făcut, este greu să găsești dimensiunea potrivită din toate punctele de vedere, deoarece silueta are anumite particularități. În acest caz, vor fi necesare aumite ajustări suplimentare, realizate la un croitor bun. Pentru a avea costumul perfect, realizat impecabil, cea mai bună soluție ar fi să optezi pentru un costum pentru ginere realizat la comandă.

Costumele de mire Bespoke sunt adevărate opere de artă. Pentru ele se folosesc materiale exclusiviste, de cea mai înaltă calitate, care se găsesc în cataloage de branduri internaționale, din diferite țări europene – Italia, Spania, Franța, Anglia. Acestea sunt splendide, au texturi deosebite și un aspect de lux, senzațional.

Costumele sunt potrivite pentru evenimente importante, nunți și botezuri, au și accesorii ce decorează perfect ținuta vestimentară. Acestea sunt selectate cu atenție, pentru respectivul eveniment și sunt de calitate. Costumele pot fi personalizate, de exemplu cu nasturi din perlă sau îmbrăcați în mătase naturală, cu broderii sau cristale Swarovski.

Alături de aspectul estetic deosebit, costumele realizate la comandă asigură și un confort maxim. Bărbații apreciază acest aspect, ei vor ca la nunta lor să se simtă încrezători, fericiți și confortabili.

Imagine

Costumele de mire trebuie să fie diferite și foarte elegante, acest lucru este respectat de stilul Bespoke, care se evidențiază printr-un design original, creat de detalii. Cu o asemenea ținută, mirele va ieși în evidență, va avea o îmbrăcăminte de ocazie, unică, printre alte costume de lux ale invitaților. Acest lucru se poate realiza de exemplu printr-un model deosebit, printr-un material exclusivist, sau o culoare specială. Un croitor va ști cum să personalizeze un costum Bespoke, cu diferite accesorii realizate la comandă, astfel încât ținuta finală să fie memorabilă și strălucitoare.

Un costum de nuntă bine realizat la comandă, necesită multă muncă și profesionalism din partea unor croitori cu experiență. Pentru realizarea lui se parcurge un întreg proces, care nu este deloc simplu. Asta presupune alegerea corectă a țesăturii, a culorii și texturii ei, a stilului și accesoriilor.

Croitorul ține cont de preferințele fiecărui client în parte, alege modelul, stilul și opțiunea perfectă, astfel încât la final costumul să i se potrivească cât mai bine. Pentru a crea un costum elegant și în tendințele actuale ale modei, se alege cu atenție culoarea, designul și tiparul. Practic se ține cont de toate aspectele, pentru ca produsul să arate cât mai impresionant.

În acest an, sunt în trend diferite modele de costume de ceremonie, ce includ:

  • noi versiuni de smoking clasic
  • costume cu vestă Tweed
  • costume din 3 piese
  • costume Art Nouveau, care pot fi purtate și la nuntă și în alte ocazii
  • costume cu sacou încheiat la două rânduri de nasturi
  • costume cu elemente extravagante, cu imprimeuri uimitoare
  • costume clasice cu redingotă, vestă, pantaloni și pălărie ca la David Backham
  • costume în culori pastelate sau în nuanțe contrastante și strălucitoare.

Culorile clasice sunt la modă (albastru, bleumarin, gri, alb și negru), dar și nuanțele mai interesante (de liliac, portocaliu, verde mentă, auriu, argintiu și verde închis). În ceea ce privește imprimeul, în topul preferințelor se află printul geometric, clasic sau ușor avangardist.

Tendințele sunt foarte interesante și la accesoriile de costume pentru bărbați, ce includ cravate colorate, papioane în dungi, cu buline sau în carouri. Butonii ies în evidență și ei, dar la fel de interesante sunt și alte elemente importante: bretele, curele, șosete și ace de cravată.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Cum să porți pantalonii cu talie înaltă

Andreea Damian

Designeri celebri pe care toată lumea îi cunoaște după nume, dar cu greu i-ar recunoaște pe stradă

Andreea Damian

Cum faci față unei veri capricioase ca o divă?

Andreea Damian

Shopping de toamnă

realitatea

Prada Holiday ne transportă într-o lume de vis pe măsură ce Crăciunul se apropie

Andreea Damian

INUL: 6 sfaturi eficiente pentru a preveni șifonarea hainelor

Andreea Damian

Scrie un comentariu