Home > Vedete > ALEX VELEA, insurat, a lasat gravida o eleva de 18 ani?

ALEX VELEA, insurat, a lasat gravida o eleva de 18 ani?

După ce o tânără de 18 ani din Timişoara a susţinut că a  rămas însărcinată cu Alex Velea, artistul a ţinut să lămurească felul în care  priveşte această situaţie.

Contactat de Libertatea.ro, Alex Velea a explicat faptul că a avut  deseori de furcă din pricina unor fane care depăşesc limitele, însă a refuzat să o atace pe tânăra care îl acuză.

“E o situaţie care nu este nouă pentru mine. De foarte mult timp, mi se  întâmplă des să fiu sunat de fani şi fane, şi noaptea, şi dimineaţa. Primesc  foarte multe asemenea mesaje, şi pe Facebook şi pe telefon, uneori sunt chiar  bombardat cu aşa ceva, aşa că sunt obişnuit”, a declarat Alex, în exclusivitate  pentru Libertatea.ro.

Cristina, o elevă din Timișoara în vârstă de 18 ani, a povestit la  emisiunea ”Poveștiri adevărate”, de la Acasă TV, că l-a cunoscut pe artist  la un concert, susținând că au trăit o noapte de amor într-o cameră de hotel. În  urma partidei de sex, tânăra susține că a rămas însărcinată, dar, cum artistul nu  vrea să mai audă de ea, așa că nu va păstra copilul.

”Am vorbit cu el la telefon şi apoi pe Facebook. Ne-am văzut  la un hotel. Normal că îmi doream anumite chestii cu el. Și el îmi bătea  apropo-uri. Am ajuns în cameră şi am făcut, ce am făcut. Da, am făcut sex. Nu am  stat foarte mult, pentru că ne grăbeam să ajungem la concert”, a declarat eleva  la Acasă TV.

Ea mai spune că a avut stări de rău după partida de sex și că a făcut teste de sarcină, care au ieșit pozitive.

“Am făcut două teste de sarcină şi amândouă au fost pozitive. I-am  spus. Nu mai voia să îmi răspundă la telefon, i-am dat mesaj pe Facebook. Mă făcea în toate felurile, nu îi pasă. Ştiam că este însurat dar am acceptat să fiu cu el. Nu am mai avut alte contacte sexuale neprotejate. Ştie că sunt  însărcinată dar nu îi pasă”, susține Cristina, care, la 18 ani, mai are un copil  de un an și jumătate.


Comenteaza acest articol

ALEX VELEA, insurat, a lasat gravida o eleva de 18 ani?

by   1 min
2