Tabu
Image default
lifestyle

ALEX VELEA si ANTONIA doua nopti la hotel la Iasi!


Intre Alex Velea si Antonia este mai mult decat o simpla relatie de prietenie – ceea ce s-a tot speculat acum pare a primi o noua confirmare in ciuda afirmatiilor sotiei lui Alex cum ca are incredere deplina in partenerul ei de viata. Cei doi au petrecut impreuna doua nopti in acelasi hotel, iar doamna Velea ar putea avea motive de ingrijorare. Escapada ar fi avut loc in urma cu doua saptamani, cand Alex si Antonia au avut concert la Iasi. Potrivit revistei Ciao!, au facut eforturi uriase pentru a se caza la acelasi hotel, in conditiile in care fix in acea perioada era aglomeratie mare de vedete in zona. Ba chiar au avut grija sa aiba o sedere prelungita in Iasi, unde au ajuns cu o zi inainte de concert. Si cu siguranta nu pentru a vizita orasul. Drept dovada – fosta doamna Castelano s-a inchis in camera ei, de unde nu a mai iesit pana inainte de concert.
Nici Alex nu a fost prea plimbaret. Ca un barbat model, a vorbit cateva minute cu sotia, dar… telefonul i s-a stricat brusc. Cel putin asa si-a anuntat toti apropiatii. S-a intors la hotel, unde cel mai probabil a consultat-o atent pe Antonia… pentru a gasi un service de telefoane, desigur.
Asa cum se intampla cand arzi multe calorii, dimineata, Alex a avut nevoie de o masa copioasa. A fost insotit de baietii de la Voltaj, dar se pare ca a avut mare grija sa o rasfete si pe Antonia. Ar fi servit-o din nou la pat… de data asta cu micul dejun, scriu cei de la Ciao!.
Au iesit apoi impreuna din hotel, dar au plecat separat spre repetitii.
Cheful de vocalize nu i-a tinut insa prea mult, pentru ca au dat repede bir cu fugitii. Cel mai probabil si-au mai incalzit coardele vocale in camera de hotel. Concertul a fost de altfel un mare succes. Iar poza de grup de la final, cu Antonia si Alex Velea lipiti unul de celalalt, nu a mai surprins pe nimeni.
Detalii incendiare si fotografii exclusive gasiti in numarul de pe iata al revistei Ciao!.

ARTICOLE SIMILARE

Robin Gibb a plecat… Afla ULTIMA sa dorinta

Inna a DAT-O IN BARA în America! A întârziat 4 ore la show şi a înjurat DJ-ul!

MARTINI sărbătoreşte aniversarea a 150 de ani

Madonna, verișoară de-a unsprezecea cu Ellen DeGeneres

realitatea

Ghici cine…

realitatea

Acoperișul scenei Madonnei a ucis un om

realitatea

Scrie un comentariu