Home > Lifestyle > Stiri > Alexandra Dinu, din nou mireasă! Se marita cu un magnat italian!

Alexandra Dinu, din nou mireasă! Se marita cu un magnat italian!

Alexandra Dinu, fosta soţie a lui Adrian Mutu, a îmbrăcat din nou rochia de mireasă.

De această dată, ţinuta ei face parte dintr-un serial italian care se difuzează pe Rai 1. Este vorba de pelicula “Sposami”, film în care Alexandra Dinu joacă unul dintre rolurile principale.
Debutul fostei soţii a lui Mutu a în serial avut loc aseară. În film, ea este o fată căreia i se oferă şansa de a deveni model într-un atelier specializat în crearea rochiilor de mireasă.
În viaţa reală, Alexandra are o relaţie cu italianul Andrea Rizzoli.

De altfel, in familia ei, nuntile se tin lant, ca si divorturile. Alexandra Dinu se mărită anul viitor. Anul acesta s-a recăsătorit mama ei. Parintii Alexandrei Dinu, familia fostei soții a lui Adrian Mutu, au divortat anul trecut fara prea mult tam-tam dupa 30 de ani de casnicie. Divorțul a venit dupa doi ani de separare intre cei doi, mai ales că fiecare ar fi avut in perioada de separare mai multe relații extraconjugale. Divortul a adus insa numeroase schimbări în viața Lilianei Dinu, mama fostei soții a lui Adrian Mutu, Alexandra Dinu. Acum ea ocupă postul de consul al României în Catania, după cel de la Torino, si o cheamă Iacob, după numele noului său soț și a trecut de la culoarea roșcată a părului la un șaten închis mult mai sobru. Liliana a divorțat de Tiberiu Dinu, consulul României la Milano, anul trecut, fără prea mult tărăboi.

De altfel si in viata Alexandrei se produc mari schimbari. Fosta sotie a lui Mutu este logodita inca de anul trecut cu magnatul italian Andrea Rizzoli, moștenitor al celui mai important imperiu media Italia si in curand acestia si-au anunta si casatoria pe care au programat-o in vara anului viitor, conform spuselor unei prietene apropiate a Alexandrei.

Articole asemanatoare
pizza
Ce nebunie! Miresele își aleg buchet de pizza în ziua nunții
mireasa
Modelul cu proteză bionică s-a căsătorit. Cum arată mireasa cu braț de aur
mireasă
Nu are iubit, dar s-a îmbrăcat mireasă. Fotografiile de nuntă au devenit virale
Istoria celor mai scumpe rochii de mireasa

Loading...

Comenteaza acest articol

Alexandra Dinu, din nou mireasă! Se marita cu un magnat italian!

by   1 min
0