Home > Lifestyle > Stiri > Alexandra Dinu, din nou mireasă! Se marita cu un magnat italian!

Alexandra Dinu, din nou mireasă! Se marita cu un magnat italian!

Alexandra Dinu, fosta soţie a lui Adrian Mutu, a îmbrăcat din nou rochia de mireasă.

De această dată, ţinuta ei face parte dintr-un serial italian care se difuzează pe Rai 1. Este vorba de pelicula “Sposami”, film în care Alexandra Dinu joacă unul dintre rolurile principale.
Debutul fostei soţii a lui Mutu a în serial avut loc aseară. În film, ea este o fată căreia i se oferă şansa de a deveni model într-un atelier specializat în crearea rochiilor de mireasă.
În viaţa reală, Alexandra are o relaţie cu italianul Andrea Rizzoli.

De altfel, in familia ei, nuntile se tin lant, ca si divorturile. Alexandra Dinu se mărită anul viitor. Anul acesta s-a recăsătorit mama ei. Parintii Alexandrei Dinu, familia fostei soții a lui Adrian Mutu, au divortat anul trecut fara prea mult tam-tam dupa 30 de ani de casnicie. Divorțul a venit dupa doi ani de separare intre cei doi, mai ales că fiecare ar fi avut in perioada de separare mai multe relații extraconjugale. Divortul a adus insa numeroase schimbări în viața Lilianei Dinu, mama fostei soții a lui Adrian Mutu, Alexandra Dinu. Acum ea ocupă postul de consul al României în Catania, după cel de la Torino, si o cheamă Iacob, după numele noului său soț și a trecut de la culoarea roșcată a părului la un șaten închis mult mai sobru. Liliana a divorțat de Tiberiu Dinu, consulul României la Milano, anul trecut, fără prea mult tărăboi.

De altfel si in viata Alexandrei se produc mari schimbari. Fosta sotie a lui Mutu este logodita inca de anul trecut cu magnatul italian Andrea Rizzoli, moștenitor al celui mai important imperiu media Italia si in curand acestia si-au anunta si casatoria pe care au programat-o in vara anului viitor, conform spuselor unei prietene apropiate a Alexandrei.

Articole asemanatoare
pizza
Ce nebunie! Miresele își aleg buchet de pizza în ziua nunții
mireasa
Modelul cu proteză bionică s-a căsătorit. Cum arată mireasa cu braț de aur
mireasă
Nu are iubit, dar s-a îmbrăcat mireasă. Fotografiile de nuntă au devenit virale
Istoria celor mai scumpe rochii de mireasa

Comenteaza acest articol

Alexandra Dinu, din nou mireasă! Se marita cu un magnat italian!

by   1 min
0