Tabu
LIFESTYLEPEOPLESlider

Alicia Keys își va publica memoriile într-o carte care va apărea în noiembrie

Alicia Keys pregătește un volum de memorii care va fi publicat în luna noiembrie. Cântăreața a spus într-un interviu că e nerăbdătoare să-și împărtășească povestea vieții, alături de „sora, mentorul și prietena sa, Oprah”.

Cartea se va numi More Myself și va fi lansată pe 5 noiembrie după ce va ieși de sub tipar la „An Oprah Book” a lui Oprah Winfrey. Flatiron Books (divizie a editurii Macmillan, fondată în 2014) numește cartea de memorii „o perspectivă la 360 de grade” asupra vieții artistei de 38 de ani, din copilăria sa din Manhattan până la spectaculoasa ascensiune în industria muzicală a celei care a câștigat 15 trofee Grammy.

La rândul ei, Oprah Winfrey care se declară fana numărul unu al Aliciei Keys, se simte onorată să fie editorul cărții More Myself.

Alicia Keys a devenit scriitoare în 2014 când a lansat o carte pentru copii, inspirată din relaţia cu bunica ei. Prima carte din seria „The Journals of Mamma Mae & LeeLee” se numește „Blue Moon” și are la bază aplicaţia interactivă pentru telefoane mobile şi tablete pe care cântăreaţa a lansat-o cu scopul de a-i educa şi a-i distra pe copiii din lumea întreagă.

Alicia J. Augello-Cook, cunoscută sub numele de Alicia Keys, este actriţă şi cântăreaţă americană de R&B, soul şi neo-soul. Albumul ei de debut, „Songs In A Minor”, lansat în 2001, a propulsat-o pe artista americană la statutul de star internaţional. Alicia Keys a vândut peste 35 de milioane de albume şi peste 30 milioane de single-uri şi a câştigat în repetate rânduri premii internaţionale de prestigiu.

Cea mai recentă piesă a vedetei – Raise a Man – este o melodie de dragoste R&B-pop cu un sound aparte și a fost lansată în luna iubirii (februarie). Acest track a fost lansat la nici două săptămâni după ce a prezentat Premiile Grammy 2019.

ARTICOLE SIMILARE

Britney Spears s-a logodit! Cum arată inelul

Andreea Damian

Gina Pistol cere ajutor fanilor. Ce se întâmplă cu nunta

Andreea Damian

10 ținute Preppy ⎢ Un look retro care se reinventează

Ciocîrlan

Premiile Grammy 2023. Beyoncé devine cea mai premiată artistă din istoria galei. Lista câştigătorilor

Andreea Damian

Maia Morgenstern ar putea să o interpreteze din nou pe Fecioara Maria

Tabu Tabu

Jane Fonda: „Este important ca persoanele în vârstă să aibă viață sexuală”

Andreea Damian

Scrie un comentariu