Home > Agenda > stiri > Amy Winehouse, s-a internat din cauza implanturilor

Amy Winehouse, s-a internat din cauza implanturilor

Dacă pentru cele mai multe dintre femei, implanturile mamare sunt sursă de fericire și respect de sine, pentru Amy Winehouse reprezintă un adevărat coșmar. Amy s-a arătat în numeroase rânduri extrem de nemulțumită de noii ei sâni, ba chiar a promis tuturor că își va scoate implanturile și va reveni la look-ul ei inițial.

Ei bine, nu a făcut asta, iar decizia de a-și păstra silicoanele s-a dovedit a fi extrem de neispirată. Amy a ajuns la spital din cauza lor. În urmă cu vreo două zile, Winehouse a fost nevoită să se interneze din cauza sânilor. Una dintre prietenele artistei a declarat că aceasta a început din senin să se plângă de dureri ale pieptului, dar nu a mers imediat la spital, în speranța că îi va trece. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar durerile au devenit insuportabile. Ajunsă la spital, cântăreața a fost internată de urgență și supusă mai multor investigații medicale.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf
Whitney a fost fotografiata in cosciug, purtand bijuterii in valoare de 500.000$ – FOTO

Comenteaza acest articol

Amy Winehouse, s-a internat din cauza implanturilor

by realitatea   1 min
0