Tabu
CULTURE

Ana Ularu apare din nou într-un serial străin

Actrița Ana Ularu care a jucat cu mai multe celebrități printre care Tom Hanks și Keanu Reeves la Hollywood și a apărut în serialul “Emerald City” are parte de o nouă premieră. Româncă noastră a primit un nou rol în serialul “Alex Ryder”, care s-a filmat în mare parte și în România.

Bazat pe volumul „Point Blanc”, cea de-a două carte din seria omonimă scrisă de Anthony Horowitz, care a fost vândută în peste 20 milioane de exemplare la nivel global, serialul “Alex Rider” a fost filmat în Marea Britanie și România, scenele de la Point Blanc fiind filmate integral în Munții Bucegi. Ana Ularu va interpreta personajul Eva Stellenbosch, Decanul Point Blanc, care îl va pune în dificultate pe Alex Rider și pe care telespectatorii îl vor găsi fascinant. Serialul urmărește povestea lui Alex Rider, un adolescent din Londra care a fost instruit fără să știe pentru lumea periculoasă a spionajului încă din copilărie. Ana Ularu și-a început cariera de actriță încă de la nouă ani. A debutat pe micile ecrane în două coproductii româno-franceze “Meuetres par procuration” și “Passion mortelle”, filme în care s-a descurcat de minune și a fost admirată de toți actorii din echipă. La doar 17 ani a jucat rolul Lolitei în filmul cu același nume, “Lolita”, film românesc în care a jucat alături de Ștefan Iordache în regia Cătălinei Buzoianu. În anul 2002 Ana Ularu a jucat în filmul “Maria”, film în care a interpretat rolul Ioanei. A devenit cunoscută pentru marele public datorită rolului din „Italiencele“.

Probabil că cel mai mare impuls pentru viața profesională a Anei sunt părinții săi, Mihaela și Nicolae Ularu, ambii scenografi. Ei i-au insuflat pasiunea pentru teatru, film, actorie, au inițiat-o în tainele muncii de zi cu zi, transformând atât scenă cât și culisele în locuri familiale și familiare. De-a lungul întregii sale cariere, părinții au reprezentat un ajutor de nădejde. “Mama e primul și cel mai important critic al meu. E la examene, vede prima filmele. E și cel mai temut critic. Nu am să uit niciodată senzația de a ști că e în sala la premieră de la «Lolita». Partea haioasă a venit când la un spectacol cu Hamlet, mama nu a mai putut întră în sală, și atunci a intrat în spatele scenei, lângă culise, și a văzut tot spectacolul de lângă scara de incendiu. Ne-am amuzat, toată distribuția, să o avem partener din umbră, de fapt, din contre jour. E de a casei.”, a spus Ana intr-unul dintre interviurile acordate.

ARTICOLE SIMILARE

Serialul „Emily in Paris” va avea încă două sezoane noi pe Netflix

Andreea Damian

O vedeta blonda de la noi pozeaza sexy pentru sotul ei: AFLA CINE E!

MILEY CYRUS – BREAKOUT

realitatea

Grevă în Noaptea Muzeelor. Angajații nu vor să lucreze în afara programului

Andreea Damian

Workshop: “Relatii constiente”

Parcul tematic Super Nintendo World din Japonia va oferi brățări inteligente cu tematică Mario

realitatea

Scrie un comentariu