Tabu
PEOPLE

Anamaria Georgescu o nouă aniversare specială

Cântăreața care pe vremuri a făcut ravagii la festivalul Mamaia și nu numai cu piesa “Cât mi-e dor de ochii tăi”, a devenit lunile trecute mamă pentru prima oară, așa cum va anunțam acum ceva timp. Acum AnaMaria Vig Georgescu a publicat pe rețelele de socializare un mesaj interesant.
Și nu numai un mesaj dar și o fotografie plină de iubire, cu mânuța copilului ei. “Dragă Katja, Acum un an aflam că ai să vii pe lume.

Eu nu cred în coincidențe și cred că nu întâmplător am aflat pe 13 septembrie. E ziua tatălui meu care, s-a hotărât să îmi facă cel mai frumos dar, pe tine. Îl regăsesc în tine, în șanțul perfect de deasupra buzei, în privirea atentă și uneori, în felul în care mă strângi în brațe. Am să îți spun ție “La mulți ani” azi, pentru bucățică de el din tine”, a scris solista și actrița pe pagina ei de socilaizare.

Mesajul a primit imediat sute de aprecieri și câteva comentarii de la prietenii virtuali ai vedetei, fosta actriță și cântăreață. Și tot ea și soțul ei Norbert Vig au publicat mesajul “Fiica mea dragă, De când ai venit pe lume trăim prin tine, cu tine și pentru tine. Cărțile, muzică și filmele, poeziile și bucuriile există acum doar că să ți le dăruim ție. Aș vrea să îți pun la picioare tot ce e mai frumos pe lume, așa cum știu, atât cât pot. Prin ține nu mai există trecut, există doar dimineți lungi în care tu razi și noi stăm înmărmuriți în fața minunii. Ești cel mai frumos dar pe care viața ni l-a dat. Vom stă mereu în umbră zâmbetului tău. Te iubim, mama și tata”, a încheiat AnaMaria Vig.

ARTICOLE SIMILARE

Loredana Groza, dezvăluiri controversate despre operaţiile estetice

Andreea Damian

Iuliana Tudor, în costumul Mariei Tănase, de Ziua Iei

Tabu Tabu

Top 5 mame vedete eroine din România

Tabu Tabu

Cum s-a schimbat viața Anei Morodan după accidentul pe care l-a provocat în luna martie

Andreea Damian

Ce eveniment important a avut familia Maxer

Tabu Tabu

ȘOCANT! Actriță bătută în Cișmigiu, în plină zi. Nimeni nu a intervenit

Andreea Damian

Scrie un comentariu